Dolar 32,2172
Euro 34,7251
Altın 2.452,88
BİST 10.335,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 84. bölümden yeni ipuçları

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 84. bölümden yeni ipuçları
27 Nisan 2024 22:49
14

Türk televizyonunun ilgiyle takip edilen yapımlarından “Üç Kız Kardeş”, 84. bölümüyle yine izleyicilerin beğenisine sunulmaya hazırlanıyor. Özgü Kaya, Reha Özcan ve Berker Güven gibi sevilen isimlerin başrollerini paylaştığı dizi, yeni bölüm fragmanıyla merak uyandırıyor.

Üç Kız Kardeş yeni fragman: Aile Dinamikleri ve Duygusal Çalkantılar

Önceki bölümde, Sadık’ın Derya ve Kartal’ın evliliğine verdiği onayın, Türkan’ı adeta çılgına çevirdiğini gördük. Türkan, babası için fevri bir kararla sağlık raporu talep etti, bu hamle aile içinde yeni gerilimlere yol açtı. Sadık ise kızı Türkan’a sırtını dönme noktasına geldi.

Serdar, Dönüş’ün hastalığının tekrarlamasından duyduğu endişe ile onun ailesiyle görüşmesini engellemeye çalışıyor. Bu durum, Serdar ve Dönüş arasında büyük bir çatışmaya neden olabilir.

Uc Kiz Kardes 84 Bolum Fragmani

Sürpriz Hamilelik ve İlişkilerin Geleceği

Derya’nın hamileliğinin ortaya çıkmasıyla Efe, annesi Türkan’ın başını daha da belaya sokacak hamleler yapabilir. Türkan’ın, Derya ve Kartal ilişkisine olan tepkisi ise Rüçhan ve Somer tarafından yanlış anlaşılmaya sebep oluyor ve bu durum Somer’i Türkan’a ilişkileri konusunda bir seçenek sunmaya zorluyor.

“Üç Kız Kardeş”in heyecan dolu 84. bölüm fragmanını ve tüm bölümlerini izlemek için izleyiciler şimdiden yerlerini almak üzere hazırlıklarını yapıyor. Her hafta Salı günlerinde yayınlanan yeni bölümleriyle ekranlarda fırtınalar estiren dizi, izleyicilerini yine ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Üç Kız Kardeş yeni fragmanı hangi konuları ele alıyor?

Üç Kız Kardeş 84. bölüm fragmanı, Rüçhan’ın yakalandığı ve kelepçelendiği görülüyor. Nesrin ve Dilek, Rüçhan’ın başına gelenlerden sorumlu tutuluyor. Sadık, Nesrin’in Rüçhan’ın başına gelenlerden sorumlu tutulduğunu öğrenir ve onu korumak için harekete geçer. Dilek, Mine’nin hamile olduğunu öğrenir ve onu desteklemek için elinden geleni yapar. Fragmanda öne çıkan detaylar, Türkan’ın Somer’le evlenmeye karar vermesi, Somer’in annesinin başına gelenlerden Türkan’ı sorumlu tutar ve ondan boşanmak istediğini söyler,

Türkan’ın Somer’in tepkisinden sonra büyük bir şok yaşar, Rüçhan’ın ölmesi durumunda ne yapacağını bilemez, Mustafa e’yi alıp yurt dışına kaçacaktır, polisler ise Mustafa’nın peşine verecek ve yakalayacaktır, Mustafa ve seviler cezaevine girecektir, Özer ise çok pişman olup rü Çan’a geri dönecektir.

Editör: Samet Varol


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks