Dolar 32,2455
Euro 34,8130
Altın 2.419,77
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

”Protokol Tribünü Kumruspor, Maraton Tribün Galataspor Taraftarlarına Ait”

”Protokol Tribünü Kumruspor, Maraton Tribün Galataspor Taraftarlarına Ait”
27 Nisan 2024 10:58
14

Ordu 1.Amatör Lig’de Galataspor ile Kumruspor arasında Pazar günü saat 14:00’te oynanacak olan final maçı öncesinde geri sayım başladı. Yeni Ordu Stadyumu‘nda oynanacak olan maç için taraftarlar final maçını beklerken Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Metin Kır, Spor52com ve Ordu Yorum Gazetesi’nden Samet Karadağ’a yaptığı açıklamada ”Protokol tribünün olduğu Batı tribünü Kumruspor’a ait. Maraton diye bilinen Doğu tribünü Galataspor’a ait. İki kulübün başkanları ile yaptığımız toplantıda kura ile belirledik. Bizim bütün yaptığımız çalışmaların hepsinde bir altyapı, kura var. Adil ve adalet var. Bunun dışında kesinlikle hamle yapmıyoruz, yapmayızda” dedi.

Ordu ASKF Başkanı Metin Kır ”Belki finali ertelemek zorunda kalacaktık”

Play-Off maçlarının oynanacağı Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanacak 1.Amatör Lig final maçı öncesinde finalin bu hafta 3.Lig maçlarının Cumartesi günü oynanacak olmasından ötürü Pazar günü oynatıldığı ve finali ertelemek zorunda kalma ihtimallerinin de olduğunu belirten Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Metin Kır: ”Bu stadyumumuz iki tane güzide profesyonel takımımıza da hizmet veriyor. Bu çim sahayı hep birlikte korumamız gerekiyor bizim. Biz bu finali belki daha ileri safhalara da atabilirdik ama bu kez kulüplerimize bir ekonomik külfiyet doğabilirdi. En hızlı şekilde şartların da müsait olmasıyla bu kararı aldık. Cumartesi günü Orduspor 1967 A.Ş. maçı olmasından dolayı Pazar gününe aldık. Eğer Orduspor 1967 A.Ş.’nin maçı Pazar olsaydı belki finali ertelemek zorunda kalacaktık çünkü bir gün önce oynatırsak profesyonel takımımıza haksızlık etmiş olurduk. Profesyonel takımımızın Cumartesi oynamasından mütevellit final maçını Pazar gününe koyduk. Sahanın bozulacağını, deforme olacağını düşünmüyorum. Bakımları muntazam bir şekilde düzenli olarak yapılıyor. Sahamız güzel” dedi.

https://www.instagram.com/p/C6QgY2TKU0P/

Ücretsiz olan final maçın herkesi davet eden Metin Kır: ”Başta Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Altınordu ve diğer ilçe başkanlarımızla irtibata geçtik. Hepsini müsabakaya davet ettik. Bizim unuttuğumuz da olabilir, sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşım yaptık. Herkes bu müsabakaya davetlidir. Gelin hep beraber Ordu’daki bu futbol şölenine ortak olalım ve hak edenin kazanacağı maçın ardından takımımızı Bölgesel Amatör Lig’e uğurlayalım.” dedi.

Editör: Samet Karadağ


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks