Dolar 32,2178
Euro 35,0647
Altın 2.528,33
BİST 10.730,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

CHP’li Talat Yalaz: “Bu coşku bizi iktidara götürecek”

CHP’li Talat Yalaz: “Bu coşku bizi iktidara götürecek”
9 Mayıs 2024 18:50
23

Ev alacaklara devlet bankalarından 1.5 milyon lira kredi: Ödeme tablosu açıklandı


Ev alacaklara devlet bankalarından 1.5 milyon lira kredi: Ödeme tablosu açıklandı


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Eskişehir İl Başkanlığı önünde vatandaşlara hitap etti. Özel’in konuşmasından önce kürsüye çıkan CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, çok çalışacaklarını ve iktidar olacaklarını ifade etti.

“TÜRKİYE’NİN AYDINLIK YÜZÜ”

Talat Yalaz konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün çağdaş cumhuriyet kenti Eskişehir’imizde Sayın Genel Başkanımızın değimiyle baba ocağında buluştuk. Türkiye’nin aydınlık, yüzü Türkiye’yi kırmızıya boyayan, hepimizin gurur duyduğu ve kampanya sürecinde hem varlığıyla hem katkılarıyla bize her daim güç veren Sayın Genel Başkanımızı şehrimizde ve baba ocağımızda ağırlamaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.

“İKTİDAR YOLUNDA NE YAPMAMIZ GEREKTİĞİNİ GAYET İYİ BİLİYORUZ”

Bugün Eskişehir nüfusunun yüzde 96’sı CHP’li belediyeler tarafından yönetiliyor. Ne mutlu ki bize hem siz değerli Eskişehir’e, Eskişehirlilere hem de her daim bize güvenen, hep yanımızda olan Sayın Genel Başkanımıza mahcup olmadık. İnanıyoruz ve biliyoruz ki bu coşku bizi iktidara götürecek. İktidar yolunda nasıl yapmamız gerektiğini, ne şekilde çalışmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz ve burada Sayın Genel Başkanımıza bir söz verelim istiyoruz. İktidar yolunda durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden, yağmur, çamur demeden, tereddüde kapılmadan, can separene çalışacağız. Ve bu çalışmaların sonunda iktidar olacağımızdan en ufak şüphemiz yok. Çok çalışacağız, durmadan çalışacağız hep çalışacağız ve hep birlikte kazanacağız.”

Kaynak: Meltem Karakaş


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks