Dolar 32,3915
Euro 34,8162
Altın 2.400,35
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

SMA Hastası Ezel Bebek’e Yardım için Malatya Park AVM Önünde Kermes

SMA Hastası Ezel Bebek’e Yardım için Malatya Park AVM Önünde Kermes
28 Nisan 2024 13:42
8

         Malatyalı Ezel bebek şimdi 9 aylık, 10 günlükken SMA tanısı konuldu. Peker ailesi Ezel bebeği sağlığına kavuşturacak ilaca ve tedaviye ulaşabilmesi için yardım kampanyası başlattı. 

            2023 yılında dünyaya gelen Ezel Peker SMA hastalığıyla mücadele ediyor. Peker çiftinin 3. çocuğu Ezel Peker için “ Ezel İçin El Ele” kampanyasını Malatya Valiliği’nden izinleri alarak başlattı. Dubai’de Gen tedavisi görmesi gereken Ezel Bebek’in tedavisi için gerekli olan rakam ise 1 Milyon 800 Bin Dolar. 

MALATYA PARK AVM’den EZEL BEBEĞE ANLAMLI DESTEK

        Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimi SMA Hastası Ezel bebeğe destek olmak amacıyla izin verdiği alanda Pekel Ailesi tarafından stand açılarak kermes düzenlendi. Malatya Park AVM’ye gelen vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Ezel Bebek’e destek kampanyasında Malatya’nın yetiştirdiği önemli Sanayici ve iş insanı Hacı Emin Ilıcak’ta maddi ve manevi katkısıyla Malatyalılara da seslendi.

       Sanayici İş insanı Hacı Emin Ilıcak” Bugün Malatya Park Alışveriş ve Yaşam merkez girişinde SMA Hastası Malatya’nın evladı Ezel Bebek’e destek amacıyla stand açıldı ve kermes düzenlendi. Bizlerde buraya Ezel bebeğe destek olmak için geldik. 

        İnşallah tedavisi için istenilen rakam hayırseverlerin ve Malatyalı vatandaşların destekleriyle toplanacağını umuyoruz. Ezel Bebeğin sağlığına kavuşması için yapılacak yardımlar çok önemli. Bir an önce Ezel bebeğin sağlığına kavuşması için yardımların toplanması gerekiyor. Salı gününe kadar açık olacak kermes’e Malatya’daki vatandaşlar bekleniyor” diye belirtti. 

         SMA  hastalığı mücadelesinde olan Ezel için Malatyalılardan yardım bekleyen Ezel’in babası Hasan Peker” Ben Ezel’in babasıyım. Ezel’im 10 günlükken Topuktan alınan kan örneğinde SMA Hastalığı teşhisi konuldu. Şu anda evladım 9 aylık. Biz depremde her şeyimizi kaybettik. Evladımızı da kaybetmemek için mücadele ediyoruz. 

       Ama sesimizi bir Malatya’ya dahi duyuramadık. Malatya’mızda işadamlarımızdan, önde gelen insanlardan, bütün Malatya halkından Malatya’nın evladı Ezel’e sahip çıkmalarını bekliyoruz. 

        Yurt dışındaki gen tedavisine ulaşamazsak biz evladımızı kaybedeceğiz. Malatya Park AVM önünde 3 gün boyunca kermesimiz var. Kermesimize de bekleriz. Ben hergün burada stand açıyorum Malatya Park AVM önünde. 

         Benim 2 tane daha sağlıklı çocuğum var. Ezel 3. Çocuğumuz. Diğer çocuklarıma hiçbir şekilde zaman ayıramıyorum. 9 aydır ailemle beraber tamamen ayrı duruma geldim. Evladımın sesini duyurabilmek için sokak, sokak kapı, kapı koşuyoruz mücadele ediyorum.

       Lütfen bu yolda sizlerde bizlerin yanında olun. Evladımın elinden tutun. Valilik iznimizin bitmesine son 130 günümüz kaldı. Lütfen Malatya evladına sahip çıkıyorum. Şu an Malatya’da tek bebek Ezel var. 
        Biliyorum ki Malatya Ezel’in elini tutarsa Ezel’i tedavisine bir an önce kavuşturalım. Bir baba olarak sesimi duyan herkese yalvarıyorum, Evladımı Kaybetmek İstemiyorum.”


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks