Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Öldürülen Tekin Kartal Barcelona’ya hesaplaşmak için gitmiş

Öldürülen Tekin Kartal Barcelona’ya hesaplaşmak için gitmiş
8 Mayıs 2024 11:22
26

Güpegündüz yaşanan olaya çok sayıda kişi tanık oldu. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilip sosyal medyada yayınlandı.

17.30 sıralarında gerçekleşen olaya bu kadar çok kişinin şahit olmasının bir başka nedeni bölgedeki fuar nedeniyle insanların oraya akın etmesiydi.

Öldürülen Tekin Kartal’ın üzerinden silah çıkmadı. Mossos d’Esquadra ajanları yaptıkları ilk aramada Kartal’ın üzerinden çıkan kimlikle adamı teşhis edebildi.

TEKİN KARTAL NEDEN BARCELONA’YA GİTTİ?

La Vanguardia‘nın haberine göre Katalan polisinin Barcelona cinayet masası soruşturmayı üstlendi. Kartal’ın Türkiye’deki ailesine ise polis henüz ulaşamadı. Kesin teşhis için resmi parmak izi tespiti bekleniyor.

Yeni başlayan soruşturmaya göre Kartal bir süredir eroin kaçakçılığı nedeniyle polisin radarına girmişti. Şahsın Katalonya’da değil, İspanya‘nın kuzeydinde olduğu düşünülüyordu. Polisten elde edilen bilgiye göre kurbanın Barselona’ya başka bir Türk ile hesaplaşmak için gittiği düşünülüyor.

Soruşturmadan elde edilen bilgilere göre Tekin Kartal’ın infaz edilene kadar başka birkaç Türk’le görüştüğü tespit edildi.

Dünya haberleri… 


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks