Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

İvedik OSB Sanayi ve Teknoloji Bakanına Ziyarette Bulundu

İvedik OSB Sanayi ve Teknoloji Bakanına Ziyarette Bulundu
8 Mayıs 2024 11:56
15

Türkiye’nin önde gelen organize sanayi bölgelerinden biri olan İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı makamında ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgilendirdi. 

Sosyal Medya’dan Teşekkür Mesajı

İvedik OSB’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda Bakan Mehmet Fatih Kacır’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür edildi.

“T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mehmet Fatih Kacır, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hasan Gültekin ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Bölgemizde gerçekleşen yatırımlar hakkında bilgi alan Sayın Bakanımıza ilgi ve alakaları dolayısıyla teşekkür ediyoruz.”

İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanından Mesaj  

“Yerli ve Milli” üretim odaklı politikamızı hayata geçirmek, ülke ekonomisine katkı sunmak ve sanayimizi geliştirmek için, resmi açılışını 19 yıl önce yaptığımız İvedik Organize Sanayi Bölgemiz bugün 9200 firma ve 125 bin istihdama ulaşan 5 milyar doları aşan ekonomik hacmiyle Türkiye’nin göz bebeği organize sanayi bölgeleri arasında yerini almıştır.

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2003 yılındaki katılımı sonrası bölgemizdeki hareketlilik ve gelişim süreci siz değerli sanayicilerimizin azmi ve sabrı ile bugünkü konumuna yükselmiştir.

İvedik Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak, ekonomik büyümenin en önemli ayağı olan teknolojik katma değerli ürün geliştirmek olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bu bağlamda, bölgemizde yeni teknolojik ürünlere yönlendirmek ve bu bilinci siz değerli sanayicilerimize ulaştırmak için Türkiye’nin ilk uygulamalı Teknoloji alanı olan “Teknopark Ankara” yı kurduk. Teknopark Ankara ile birlikte siz değerli sanayicilerimizin ulusal ve uluslararası ürün pazarında söz sahibi olma yolunda önemli adımları birlikte attık ve atmaya devam ediyoruz.

Bölge firmalarımız bugün dünyanın her yerine ürün ihracatı yapmakta ve her sektörde katma değeri yüksek ürünleri üretmektedir.” dedi.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks