Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan çöp konteyneri sorununu ortadan kaldıracaklarını açıkladı

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan çöp konteyneri sorununu ortadan kaldıracaklarını açıkladı
1 Mayıs 2024 14:31
16

Ankara’nın en kalabalık 2. ilçesi Keçiören’de hiç çöp konteynerinin olmaması bir çok defa tartışma konusu olmuştu. Çöplerini dışarı çıkardıklarında belirli alanlara yığın halinde koymak durumunda kalan vatandaşlar bu durumdan memnun olmadıklarını ifade etmişti.

ÇÖPLER TAŞKINLARA NEDEN OLDU

Dün akşam bir çok şehirde olduğu gibi Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşanan yağışlar vatandaşlara zor anlar yaşatmıştı. Ev ve iş yerlerinde zarara uğrayan vatandaşlar başlarına gelenleri konusunda seslerini duyururken suların birikme sebeplerinden birisi büyük tepki topladı. Geçmiş dönemlerden sokaklara konulmak zorunda kalınan çöpler dün gece yaşanan yağışta mazgalların tıkanmasına neden oldu. 

Tıkanan mazgallar suyun gitmesini engellediği için yaşanan taşkınlara davetiye çıkardı. Konu ile ilgili Keçiören Belediyesi’nden bu durumun tekrarlanmaması adına önemli bir açıklama geldi. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan yaptığı açıklamada bu durumu düzelteceklerini duyurdu.

Başkan Özarslan ilk icraat olarak ilçedeki bu geri kalmışlığı gidereceklerini açıkladı. Yapılan bu söylemlerden sonra gözler bu kararın ne zaman hayata geçirileceğine çevrildi.

KEÇİÖREN’DE ZOR GECE

Keçiören ilçesinde yaşanan yoğun yağışa karşı belediye ekipleri gece boyu çalışmalarını sürdürdü. Bizzat sahaya inen Belediye Başkanı Mesut Özarslan’da “Yağış sonrası hasar tespiti yapmak ve vatandaşlarımızın yanında olmak için şikayet aldığımız bölgelere intikal ettik. Tüm gücümüzle halkımızın yanında olup, yaşadığımız bu afeti hep birlikte atlatacağız” diyerek yaraların beraber sarılacağını ifade etmişti.

Öte yandan devam etmesi beklenen yağışlardan dolayı Keçiören’de de vatandaşlar tedbiri elden bırakmıyor. İlçe sakinlerinin ortak temennisi ise  bu durumun en kısa sürede sorunsuz atlatılması şeklinde oldu.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks