Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Diyanet-Sen İmamın darp edilmesini kınadı

Diyanet-Sen İmamın darp edilmesini kınadı
1 Mayıs 2024 11:59
14

Borçka’da iki vatandaş ezana ve imama hakaret ile birlikte Aralık Köyü Camii İmam Hatibi İbrahim Balcı’yı darp etti.


Alfa Bilişim ve Güvenlik Teknolojileri Açıldı

Alfa Bilişim ve Güvenlik Teknolojileri Açıldı

Aralık Köyü Camii İmam Hatibi İbrahim Balcı’ya yönelik yapılan darp sonrasında Diyanetsen Artvin Şubesinden açıklama geldi. Olaya sert tepki gösteren Diyanetsen Artvin Şubesi “ faillerin yargı önünde hesap vereceklerine inancımız tamdır, bu işin takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Diyanetsen Artvin Şubesinin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi “Aralık köyü camii İmam Hatibi İbrahim Balcı hocamıza yapılan saldırıyı Diyanet-Sen Artvin Şubesi olarak şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Faillerin yargı önünde hesap vereceklerine inancımız tamdır. Bu işin takipçisi olacağız.  Toplumun önderi ve rehberi olan, insanın doğumundan ölümüne kadar her durumda yanında olan Din görevlisine el kalkmaz, eli öpülür. Din görevlisine saygısı olmayanın toplumda hiç kimseye saygısı olmaz. Son zamanlarda bu gibi olayların çoğalması bizleri kaygılandırmaktadır. Bu gibi durumlarda yapanın yanına kar kalmamalı cezalar caydırıcı olmalıdır. Bir daha böyle olayların olmamasını temenni ediyor, her daim hocamızın yanında olduğumuzu buradan ifade ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks