Dolar 32,2291
Euro 34,7897
Altın 2.415,50
BİST 10.274,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 20°C

Wilfried Zaha’dan yönetime serzeniş: Madem oynatmayacaktınız…

Wilfried Zaha’dan yönetime serzeniş: Madem oynatmayacaktınız…
27 Nisan 2024 13:36
13

Süper Lig’in 34. haftasında Adana Demirspor deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray’da Zaha krizi yaşanıyor. Hafif sakatlığı sebebiyle Adana’ya götürülmeyen yıldız oyuncu için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar…

Wilfried Zaha'dan yönetime serzeniş: Madem oynatmayacaktınız...

ensonhaber.com

Süper Lig’de şampiyonluk yarışını lider götüren Galatasaray’da önemli bir gelişme yaşandı.

Sarı kırmızılıların sezon başı transferlerinden Wilfried Zaha, takıma geldiğinden bu yana büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Sezon başından bu yana bir türlü istenen performansı gösteremeyen ve teknik direktör Okan Buruk’un gözünden düşen Wilfried Zaha, Pendikspor maçında kulübeden çıkamadı.

“Fenerbahçe’ye gitmedim…”

Tecrübeli isim sakatlığı sebebiyle Adana Demirspor deplasmanına da götürülmedi. Galatasaray yönetimi, oyuncunun yüksek maliyeti sebebiyle sezon sonunda Wilfried Zaha’yı gönderme kararı aldı.

Öte yandan yıldız futbolcunun yönetimle yaptığı ön görüşmede, “Madem oynatmayacaktınız, neden Fenerbahçe’ye gitmedim. Ben oynamak istiyorum.” dediği öğrenildi.

Kritik görüşme

Akşam’ın haberine göre, Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, pazartesi günü yıldız futbolcuyla birebir görüşme gerçekleştirecek.

Bu görüşmenin ardından Wilfried Zaha için nihai karar verilecek. Bu sezon Süper Lig’de 27 maç oynayan Zaha, 9 gol ve 3 asist üretmişti.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks