Dolar 32,2178
Euro 35,0647
Altın 2.528,33
BİST 10.730,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Mert Güzenge ile bir galibiyet, bir yenilgi

Mert Güzenge ile bir galibiyet, bir yenilgi
9 Mayıs 2024 15:26
10

Ahlatcı Çorum FK’nın da yer aldığı Trendyol Türkiye 1.Futbol Ligi’nde normal sezonun son hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Ahlatcı Çorum FK’nın 11 Mayıs Cumartesi günü, Boluspor’la deplasmanda oynayacağı maçı İstanbul bölgesi Süper Lig hakemlerinden Mert Güzenge yönetecek. Bolu Atatürk Stadı’nda, saat 16.00’da başlayacak maçta Mert Güzenge’nin yardımcılıklarını ise İstanbul bölgesinden Ogün Kamacı ile İzmir bölgesinden Emir Eray Eyisoy yapacak. Kocaeli bölgesinden Abdulbaki Ayyıldız ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev alacak.

İLE 7 YIL SONRA YİNE GÜZENGE

Mert Güzenge, yaklaşık 7 yıl aradan sonra üçüncü kez Ahlatcı Çorum FK’nın maçını yönetecek. Çorum temsilcisi, Mert Güzenge’nin yönettiği iki maçı da deplasmanda oynadı. Kırmızı-siyahlılar, bu maçlarda 2013-2014 Sezonunun 26.haftasında, Karacabey Belediyespor’a 1-0 yenilirken, 2016-2017 Sezonunun 28.haftasında da Manavgatspor’u 1-0 yendi.

BOLU’NUN 8 MAÇINI YÖNETTİ

En son 5 Mayıs’ta Başakşehir FK ile Kasımpaşa arasında 5 Mayıs’ta oynanan Süher Lig maçında düdük çalan Mert Güzenge, Boluspor’un ise 8 maçını yönetti. Kırmızı-beyazlı ekip bu maçlarda 3 galibiyet, 4 beraberlik, 1 yenilgi aldı.

Editör: Haber Merkezi


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks