Dolar 32,2563
Euro 34,7620
Altın 2.398,00
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Optik illüzyonlu zeka testi: Sadece dâhiler resimdeki farklı karpuzu 6 saniyede bulmayı başarıyor

Optik illüzyonlu zeka testi: Sadece dâhiler resimdeki farklı karpuzu 6 saniyede bulmayı başarıyor
27 Nisan 2024 12:11
18

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu zeka bulmacasında bir sayfa dolusu karpuz bulunuyor. 

Birbirinin tıpatıp aynısı olan karpuzlardan biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise farklı karpuzu 6 saniyede bulmanız. Sadece bir dahi bu görseldeki farklı karpuzu 6 saniyede buluyor.

Optik illüzyonlu zeka testi: Sadece dâhiler resimdeki farklı karpuzu 6 saniyede bulmayı başarıyor - Resim : 1

Resimdeki farklı nesneyi 6 saniyelik süre içerisinde bulmayı başaranları tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ’lu olduğunuzu gösteriyor. 

Eğer resimdeki farklı karpuzu 6 saniyede bulamadıysanız o halde üzülmenize gerek yok. Sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor.

Resme dikkatli şekilde bakarsanız görsellerden birinin diğerlerine göre daha farklı yapıda olduğunu fark edeceksiniz. Bu farkı anlamak için detayları dikkatlice incelemeniz gerekiyor.

6 saniyede sonuca ulaşamayanlar için doğru yanıt aşağıda…

Bir zeka bulmacası olan bu görselde farklı nesneyi bulmak için detayları dikkatlice incelemeniz gerekiyor. Resimdeki farklı nesneyi sadece yüksek IQ’su olanlar buluyor. Eğer sizlerde ilk bakışta bu resimdeki farklı nesneyi bulmayı başardıysanız o halde görsel zekanız ve bilişsel yetenekleriniz gelişmiş demektir. 

Henüz doğru yanıta ulaşamadıysanız işte zeka bulmacasının çözümü:

Optik illüzyonlu zeka testi: Sadece dâhiler resimdeki farklı karpuzu 6 saniyede bulmayı başarıyor - Resim : 5


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks