Dolar 32,2470
Euro 35,0878
Altın 2.527,49
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

Giresun’da Kamu Kurum ve Kuruluşlar Turnuvası Finali 21.500 Kişilik Stadyum’da Oynandı

Giresun’da Kamu Kurum ve Kuruluşlar Turnuvası Finali 21.500 Kişilik Stadyum’da Oynandı
9 Mayıs 2024 05:05
16

21 Ekim 2023 – 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Giresun Şubesinin ortaklaşa düzenlediği, 18 kurum takımından, 540 personelin spor yapma imkânı bulduğu organizasyon Keşap İlçe Stadı, Bulancak Ek Saha, 75.Yıl Stadı, 15 Temmuz Sahası, Piraziz İlçe Stadı ve Şebinkarahisar İlçe Stadında, 2 grupta, 151 müsabaka oynanarak tamamlanırken final maçı ise 21.500 kişilik Giresun Çotanak Stadyumu’da oynandı.

SPK Şebinspor-Milli Türk Gücü arasında oynanan final müsabakası boş tribünler önünde Türkiye’de son dönemlerde yapılan yeni stadyumlardan bir tanesi olan Giresun Çotanak Stadyumu’nda oynandı. SPK Şebinspor-Milli Türk Gücü forması giyen kurum personelleri Giresun Çotanak Stadyumu çimlerine çıkarak futbol oynadı. SPK Şebin spor müsabakayı 4-2 kazandı ve şampiyonluk kupasına uzandı. Müsabakanın İlk düdüğünü Hakem Göksel Kılıç çaldı. Karşılaşmayı 5 dakika kadar yöneterek 27 yıllık futbol hakemliğine son noktayı koydu ve omuzlarda sahayı terk ederek jübilesini gerçekleştirdi.Final müsabakasını Taner Sarı, Serkan Yücel, Murat Başar Aslan, Yusuf Koca dörtlüsü yönetti. 

Derece elde eden takımlara ve sporculara kupa, madalya ve plaketleri protokol mensupları ve misafirler tarafından takdim edildi. Kamu Futbol ligine katkı yapan kişilere plaket ve hakemlere teşekkür belgesi verildi. 

KUPA VE MADALYA TÖRENİ: 
1.SPK Şebinspor 
2. Milli Türk Gücü
3.Ormanspor-Giresun Emniyet Müdürlüğü 

Gol Kralı: Coşkun Konca (Milli Türk Gücü) 27 gol
Yılın En İyi Futbolcusu:Bektaş Beyoğlu (SPK Şebinspor)
Final Müsabakası En İyi Futbolcusu: Mustafa Ersin (SPK Şebinspor)
Turnuvanın En Centilmen Takımları: Ormanspor, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, SPK Şebinspor. 
Plaketler: Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, Giresun Üniversitesi Öğr.Üyesi Ozan Gökdemir, bir önceki İHK Başkanı Mürvet Sezer ve Hakem Göksel Kılıç.
 

Editör: Samet Karadağ


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks