Dolar 32,2487
Euro 34,6764
Altın 2.394,49
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

İspanya’da Gündem Arda Güler

İspanya’da Gündem Arda Güler
27 Nisan 2024 09:45
12

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek Real Madrid‘de Carlo Ancelotti’nin rotasyon kadrosuyla sahaya çıktığı zorlu Real Sociedad maçında ipleri eline alan isim Arda Güler oldu. Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan ve bu süreçte daha fazla süre alması beklenen Arda Güler, beklenen şansını Real Sociedad deplasmanında buldu ve bu şansı çok iyi değerlendirdi. Real Madrid’da golünü atan ve takımına galibiyeti getiren isim olan Arda Güler hakkında İspanyol basını, Real Sociedad maçının en iyi oyuncusu seçilen Arda Güler’i zirveye taşıdı.

Arda Guler Real11

19 yaşındaki on numara Arda Güler oynadığı futbol, attığı gol ve özellikle birçok pozisyonda fiziğini kullanarak ayakta kalması ile alkışlanacak bir performans ortaya koyarken Celta Vigo maçından sonra Real Madrid formasıyla ikinci golünü attı. İspanyol medyası ise Arda Güler’in performansı hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

AS
Arda Güler partiye katıldı. Arda Güler hayalet bir transfer değilmiş. Türk oyuncu yaşının gösterdiğinden daha az acemi. Aynı zamanda çalışkan ve şutu da var.

MARCA
Arda Güler, ligdeki ilk maçında prestijli bir rakibe karşı muhteşem detaylara imza attı. Türk oyuncu maçın başlarında rakip savunma karşısında biraz zorlandı ama onun koruyucu meleği var. Birkaç klas kontrolün ardından, doğru zamanda beklenmedik yerde ortaya çıktı.

1Dffs

EL PAIS
Arda Güler’in iz bırakmasına çok az şey yetiyor. Bu sezonki flaş anları unutulmaz: Osasuna’ya karşı altı dakikada sahanın ortasından üst direğe bir şut, iki dakikada Celta’ya karşı bir gol. Sociedad karşısında yarım saat geçmeden tekrardan bir gol.

EL CONFIDENCIAL
Arda Güler’in tek golü, eflatun-beyazlıların üç puanı almasına yetti. Arda büyükleri tarafından göz ardı edilmekten hoşlanmayan çocuklar misali takımda daha fazla yer almayı talep etti. Golü ve harika oyunu, daha fazlasını yapabileceğini gösterdi.

Ssadsad

EL PERIODICO
Ancelotti, Bayern Münih’i düşünerek yedek oyuncuları tercih etti, ancak Türk futbolcunun golü ona Anoeta’da üç puan kazandırdı.

ONDA CERO
Arda Güler şampiyonluğu Real Madrid’e yaklaştırdı. Ancelotti, Münih’i düşünerek çok fazla rotasyon yaptı ve daha az alışılmış oyunculara şans verdi. Herkesin üzerinde parlayan isim galibiyet golünü atan Arda Güler oldu.

OK DIARIO
Arda Güler, attığı golle ve harika bir oyunla Ancelotti’nin kendisine sunduğu fırsatı değerlendirdi. Güler, çok istediği ve Ancelotti’ye çok pahalıya mal olan bu fırsatı değerlendirdi. Özel bir ışığı olan insanlar var ve Arda Güler de onlardan biri gibi görünüyor. Fırsat verildiğinde, istediğinden daha az sıklıkla iz bırakan özel bir oyuncu.

MUNDO DEPORTIVO
Arda Güler Anoeta’da mutlu mesut… La Liga’da yaz aylarında Real Madrid’e imza atan Türk futbolcu Arda Güler, Anoeta’da ikinci golünü atmanın mutluluğunu yaşadı.
 

Editör: Samet Karadağ


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks