Dolar 32,2540
Euro 34,6618
Altın 2.394,04
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Sarımsak saklarken mutlaka dikkat edin! Sarımsağın çürümesini engellemek için bu yöntemi deneyin

Sarımsak saklarken mutlaka dikkat edin! Sarımsağın çürümesini engellemek için bu yöntemi deneyin
26 Nisan 2024 12:17
10

Türk mutfak kültüründe yeri önemli besinlerden biri olan sarımsak pek çok tarifin içinde yer alması nedeniyle sıkça tercih edilen bir sebzedir. Sağlıklı yapısı ile hastalıklardan korunmamıza yardımcı olan sarımsağın tüketimi uzmanlar tarafından da sıkça tavsiye edilir. 

Sarısmağın lezzetli ve sağlıklı yapısını korumak için ise nasıl doğru şekilde saklanacağını bilmek gerekiyor. Sarımsak yanlış saklama yöntemi kullanıldığında kısa süre içerisinde bozulmaya ve çürümeye başlıyor. Sarımsağın aylarca taze ve sağlıklı kalmasını sağlamak için bazı doğal yöntemler kullanabilirsiniz. İşte sarımsağı sağlıklı ve taze şekilde saklamanın püf noktası:


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks