Dolar 32,2747
Euro 34,7012
Altın 2.411,78
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Canlı yayında tansiyon yükseldi: 31 Mart’tan sonra size bir şey oldu!

Canlı yayında tansiyon yükseldi: 31 Mart’tan sonra size bir şey oldu!
1 Mayıs 2024 10:52
4

TV100’deki “Taksim Meydanı” programında tansiyon yükseldi. İletişimci-yazar Ferhat Murat ile gazeteci Şaban Sevinç, yeni anayasa tartışmalarında birbirilerine sert sözlerle yüklendiler.

FERHAT MURAT: “31 MART’TAN SONRA SİZE BİR ŞEY OLDU”

Sevinç’e tepki gösteren Murat, “31 Mart’tan sonra size bir şey oldu. Aşırı özgüven geldi. Yüzde 37 oy aldınız. Biz dedik ki milletin takdiri. CHP’ye oy verenleri ‘göbeğini kaşıyan adam’ demedik. ‘Onun oyu ile bunun oyu bir değil’ demedik. 20 senedir AK Partililere koyun dediniz.” dedi.

1

Sevinç ise “Ne alakası var. Akıl almaz bi şey söylüyorsunuz. AYM ile Danıştay birbirine eşittir diyorsunuz.” diyerek Murat’a yanıt verdi.

Murat ise “Sen hukukçu musun?” dedi.

2

KEDİ ÖRNEĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Sevinç’in “Ben 18 yıl TBMM’de anayasa komisyonunu izledim” sözleri üzerine Murat “Ona bakarsan kediler de her gün kasapları izliyor. Ben kasabım mı diyor” dedi.

Mynet Youtube

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks