Dolar 32,1991
Euro 35,0190
Altın 2.499,30
BİST 10.746,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde

Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde
10 Mayıs 2024 00:33
16

Türkiye’yi 2003 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda birinci yapan Sertab Erener, 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesine çıktı. Bu özel geri dönüş, Erener’in hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. 2024 Eurovision Şarkı Yarışması’nın ikinci yarı finalinde konuk sanatçı olarak yer alan Sertab Erener, ünlü şarkısı “Everyway That I Can”ı seslendirdi.

Erener’in sahne performansı, Eurovision tarihinde Türkiye için büyük bir zaferin simgesi olan şarkıyı yeniden canlandırarak izleyicilere nostaljik bir deneyim sundu. Sanatçının bu anlamlı dönüşü, Eurovision severler tarafından büyük ilgi ve takdirle karşılandı.

Sertab Erener, Eurovision Sahnesinde 21 Yıl Sonra Yeniden

2003 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’ye zafer kazandıran Sertab Erener, Eurovision’un 2024 yılı ikinci yarı finalinde sahne alacak. İsveç’in Malmö şehrinde devam eden yarışmada konuk sanatçı olarak yer alacak Erener, 21 yıl önce birinciliği getiren “Everyway That I Can” şarkısını farklı bir versiyonu ile seslendirecek.

Sertab Erener Eurovision

Sertab Erener, bu özel gece için hazırlıklarını tamamladığını ve şarkısının yeni versiyonunu sunmaktan büyük heyecan duyduğunu belirtti. Sahneye çıkacağı elbiseyi sosyal medya hesabından paylaşan sanatçı, sarı renkli, siyah transparan kolları ve korse detayları olan bir tasarımı tercih etmiş. Erener, hayranlarına “21 yıl sonra tekrar buluşalım mı?” diye sorduğu paylaşımı ile büyük bir heyecan yarattı.

Erener’in, 2003 yılında Letonya’nın Riga şehrinde gerçekleştirilen yarışmada ülkemizi temsil ettiği ve büyük bir başarıyla birinci olduğu şarkısını yeniden yorumlayacak olması, Eurovision izleyicileri arasında büyük bir beklenti yaratmış durumda.

Editör: Samet Varol


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks