Dolar 32,2012
Euro 34,9979
Altın 2.522,34
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Karaca Tandır Kebap’a görkemli açılış

Karaca Tandır Kebap’a görkemli açılış
10 Mayıs 2024 20:17
16

Bu kapsamda Çorum’da bir süredir Çepni Mahallesi İnkılap Sokak Numara 11 (Sobacılar Arastası girişi) adresinde hizmet veren Karaca Tandır Kebap Salonu törenle açıldı. 
Çorum merkeze bağlı Karacaköy Muhtarı Salih Biçer ile kardeşi Kebap Ustası Adem Biçer’in işlettiği Karaca Tandır Kebap Salonu’na görkemli bir açılış töreni düzenlendi.

4F096978 7E18 4D33 8E39 6281Bdf58Abf
Törene Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Fatih Temur, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kurtbaş, önceki dönem Çorum Belediye Başkanı Av. Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Murat Erdem, AK Parti, CHP, MHP ve YRP İl, Merkez İlçe Yönetim Kurulu, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ahmet Pehlivan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Ahmet Şen, Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı ve yüklenici firma Par Plastik İnşaat San., Tic. Ltd. Şti. Sahibi İrfan Yaşar, Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yılmaz Kılcı, Muhtarlar Derneği Başkanı Hacı Koca, Namsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Namlı, mahalle ve köy muhtarları, bazı daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

4154C9D1 D3B4 438F Be25 73208A7B1795
Açılışta dua okunmasının ardından protokol üyeleri tarafından işyerinin kurdelesi kesildi. Açılışta daha sonra ise davetlilere tandır kebap ikramında da bulunuldu.
Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın tarafından günün anısına işyeri sahiplerinden Salih Biçer’e üzerinde Besmele bulunan bir adet tablo hediye edilirken, 
İşletme sahipleri Salih ve Adem Biçer kardeşler, açılış törenine katılan tüm davetlilere teşekkür etti.
“Tandır kebap bizim işimiz” diyen tandır ustası Adem Biçer, kalite ve lezzet düşkünü herkesi “Karaca Tandır Kebap”a beklediğini söyledi. Gel al paket servislerinin olduğunu da anlatan Biçer, müşterilerinin 333 1 777 numaralı telefondan sipariş verebileceklerini sözlerine ekledi. 

F6428767 98A3 414B B551 6B3691A67Ddb

Editör: Haber Merkezi


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks