Dolar 32,1979
Euro 34,9907
Altın 2.520,75
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

İnternetten ikinci el araba aldı, bir telefonla hayatı karardı

İnternetten ikinci el araba aldı, bir telefonla hayatı karardı
10 Mayıs 2024 09:53
16

Ankara’da yaşayan Eyüp Sabri Güler iki yıl önce araç satın almaya karar verdi ve araştırmaları sonucunda Trabzon’da bir araç beğendi. Otomobilin eksper raporu da vardı.

“TÜRKİYE GENELİNDE ÇALIŞAN FİRMANIN RAPORUYDU”

Aracı ikinci el otomobil satan bir internet sitesinde görüp beğendiğini söyleyen Güler, Türkiye genelinde çalışan bir ekspertiz firmasının raporlarının olduğunu gördük.” diye ekledi. Güler, otomobilde bir sıkıntı olmadığına kanaat getirip satın aldı.

2

ARACI KULLANDIKTAN 1 YIL SONRA TELEFON GELDİ

Talihsiz sürücü aracı yaklaşık bir sene, 4 ay sorunsuz kullandı. Ama bir sabah Tüketici Mahkemesinden gelen telefonla neye uğradığını şaşırdığını şöyle anlattı:

“Herhangi bir sıkıntımız yoktu. Bu yılın şubat ayında Ankara Tüketici Mahkemesinden bir telefon aldık arabanın keşfinin yapılmasıyla ilgili. O ana kadar konudan hiç haberimiz yoktu.”

OTOMOBİLİN ÖNÜ FARKLI ARKASI FARKLI!

Show TV’de yer alan habere göre; telefonda araca keşif yapılması gerektiği söylendi. Yapılan incelemelerde araçta önce bir problem bulunamadı ama gerçek sonradan ortaya çıktı. İddiaya göre Güler’in satın aldığı araç parçalanmış iki otomobilin birleşiminden oluşuyordu. Aracın ustalara götürülmesini talep ettiğini ifade eden Güler şöyle devam etti:

3

“ANLAŞILMASI ÇOK ZOR”

Bu aracın ön tarafının 2003 arka tarafının 2008 olduğunu gördük. Ki Erzurum’daki dosya da zaten bunun üzerine açılmış bir davaydı. Kaldırınca alt kısımda şasenin tamamen çelik macunla kapatıldığını, kumlama yapıldığını ve anlaşılmasının çok zor olduğunu gördük.”

İlk şoku atlattıktan sonra soluğu savcılıkta alan sürücü aracı satan kişiden, eksper raporunu veren kişiden ve muayene komisyonundan şikayetçi oldu.Bu içerik Hazar Gönüllü tarafından yayına alınmıştır

Mynet Youtube

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks