Dolar 32,2136
Euro 35,0084
Altın 2.513,51
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Adıgüzel: Ordu Stadının Adı Da kendisi De Eksik!

Adıgüzel: Ordu Stadının Adı Da kendisi De Eksik!
10 Mayıs 2024 16:10
17

2017 yılında yapımına başlanıp ve o günkü para ile 150 milyon liraya mal olduğu söylenen Yeni Ordu Stadı kullanıma başlar başlamaz eksikler ortaya dökülmeye başladı diyen Adıgüzel, “Stadlarda normalde tribünlerin sahaya yakın olan alt kesimleri öncelikle dolar. 52 Orduspor’un son maçında bunun tam tersini gördük. Tribünlerin alt yarısı boş üst yarısı dolu idi. Çünkü hava yağmurlu idi ve projede tribünlerin sadece yarısı kapatılmıştı. Stadın kapasitesi normal havada 20bin yağmurlu havada 10bine düşüyor. İki farklı kapasite tercihi sunuldu herhalde.” Dedi.

Hiç yapmasaydınız

Adıgüzel, “Diğer bir ifadeyle terzide elbise diktiriyorsunuz ama kumaş eksikliğinden bir tarafınız açık kalmış. Aslında kumaş eksik değil de birileri kumaşın bir parçasını götürmüş sanki. O günkü para ile 150 milyon lira harcayıp böyle yapacaksan hiç yapmasaydın.”   Diye konuştu.

Otopark sorunu var

Otopark sorunu olduğuna da dikkat çeken Adıgüzel, açıklamasını şöyle sürdürdü:  “Avrupa standartlarında yaptık diyorsunuz ama otopark planlaması yapılmamış. Onu da gördük. Çünkü insanlar araçlarını stadyumdan 2-3 km uzaklara, yol kenarlarına park ediyor. Zaten konumu itibariyle sahilde, şehrin kritik bir noktasında, sorunlu bir yere yapılan stadda maç günü trafik felç. Biraz önemli bir maç olduğunda, stadın ancak yarısı dolu iken böyle, yarın daha önemli maçlarda stadın tamamı dolunca ne yapacağız? Stadyum çevresinde oturan ev sahipleri,  site sakinleri perişan.”

Halkın talebi 19 Eylül

Son olarak stadın ismine de değinen Adıgüzel, “İsmini Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’yu ziyaretinden alan eski stadın isminin hem devamlılığı hem de 19 Eylül’ün Cumhuriyet ve Atatürk’le bağını göstermesi açısından aynı adın devam etmesi tüm Ordu halkının talebidir.” dedi. Haber merkezi


Adıgüzel’den Meclis’te Arıcı Tulumlu Protesto


Adıgüzel’den Meclis’te Arıcı Tulumlu Protesto


Editör: Soner Özdemir


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks