Dolar 32,2329
Euro 34,9539
Altın 2.408,76
BİST 10.400,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Pts 32°C
Sal 30°C
Çar 27°C
Per 26°C

SEV İlhami Ünlüoğlu’nu öğrenciler ile bir araya getirdi

SEV İlhami Ünlüoğlu’nu öğrenciler ile bir araya getirdi
9 Mayıs 2024 12:42
18

Demokrasi şöleni 17 Mayıs’ta başlayacak

Demokrasi şöleni 17 Mayıs’ta başlayacak

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği anabilim dalı başkanı olan Prof.Dr. İlhami Ünlüoğlu hayatta başarılı nasıl olunur konusunu kendi hayatından verdiği örnekler ile öğrencilere aktardı.

Konuşması İlgiyle takip edilen Dr. Ünlüoğlu öğrenciler ile soru-cevap şeklinde sunumu son derece etkili ve zihin açıcı olarak değerlendirildi.

Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Bekir Kalır “Değerli abim,hocam Prof.Dr.İlhami Ünlüoğlu’na vakıf ve öğrencilerimiz adına sağladığı katkı için teşekkür ediyorum.Hocamız ile yeni projeler yapmaya devam edeceğiz.

Beğeni ve ilgi toplayan bu  buluşmanın ikincisi önümüzdeki hafta Fahri Keskin Fen lisesi ve İhsan Biçerli Anadolu lisesi öğrencilerine yapılacak”dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et