Dolar 32,2046
Euro 35,0509
Altın 2.523,45
BİST 10.660,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Nevra Serezli Ordu’ya Geliyor

Nevra Serezli Ordu’ya Geliyor
9 Mayıs 2024 10:35
12

Alejandro Casona’nın yazdığı, Nevra Serezli, Nuri Gökaşan, Meral Asiltürk ve Önder Atakanlı gibi usta oyuncuların yer aldığı “Ağaçlar Ayakta Ölür” oyunu bugün Ordu’da sahnelenecek. Gerçek mutluluğun maddi zenginliklerde değil, sevgi dolu aile bağlarında olduğunu anlatan duygusal bir komedi olan bu oyun, yaşlı bir adamın torununa sevgi dolu bir aile ortamı sunmak için yarattığı hayal dünyası üzerinden ilerler.

Ağaçlar Ayakta Ölür1

Daha önce Devlet Tiyatrosu’nda ilk olarak Macide Tanır tarafından sahnelenen oyunun değişik bir versiyonu Yıldız Kenter’in başrolde oynadığı bir film olarak gösterilmiştir. Nevra Serezli ise, bu oyunla 11 yıl sonra sahneye dönmüş ve yedi farklı ödül kazanmıştır.

9 Mayıs 2024, saat 20.00’de, Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek etkinliğin biletleri ve etkinlikle alakalı8 daha fazla bilgi Biletix’in internet sitesinde yer alıyor.


Emir Can İğrek Ordu'da Konser Verecek


Emir Can İğrek Ordu’da Konser Verecek


Editör: Merve Tepecik


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks