Dolar 32,1843
Euro 34,9989
Altın 2.510,73
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Mimarlar Odası Eskişehir Şube Başkanından Nadir Küpeli’yi ziyaret etti

Mimarlar Odası Eskişehir Şube Başkanından Nadir Küpeli’yi ziyaret etti
9 Mayıs 2024 09:41
14

Ziyarette, şube başkanı ve beraberindeki heyet, EOSB’nin çalışmalarını yakından inceleme ve işbirliği imkanlarını değerlendirme fırsatı buldu.

Ziyaret sırasında yapılan açıklamada, Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi olarak sanayi bölgeleri ile işbirliğini artırmayı ve kentteki sanayi yapılarının mimari açıdan daha estetik ve işlevsel hale gelmesini sağlamayı hedefledikleri belirtildi. Ayrıca, EOSB’nin altyapı ve çevre düzenlemeleri gibi konulardaki çalışmaları da takdirle karşılandı.

EOSB Başkanı Nadir Küpeli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sanayi bölgelerinin kentler için önemine ve sanayi yapılarının mimari estetiğine verdiği öneme vurgu yaptı. İki kurum arasında yapılabilecek ortak projeler ve işbirliği olanakları üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan açıklama şu şekilde; “Mimarlar Odası Eskişehir Şube Başkanı Sibel Özdemir İlhan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Yönetim Kurulu Başkanımız Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Yapılan görüşmede, şehrin gelişimine katkı sağlamak için kurumlararası diyaloğun ve ilişkilerinin güçlendirilmesi ile iş birliğine vurgu yapıldı. Başkanımız Küpeli, nazik ziyaretleri için Başkan İlhan ve ekibine teşekkürlerini iletti.”

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks