Dolar 32,2033
Euro 35,0465
Altın 2.528,08
BİST 10.719,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Edirne Spor Kulübü 58 yaşında

Edirne Spor Kulübü 58 yaşında
9 Mayıs 2024 14:13
14

3.Lig’de yoluna devam eden Edirnespor, 58.yaşını kutlamanın gururunu yaşıyor. 1966 yılında Suspor ve Meriçspor’un birleşmesiyle kurulan  Edirnespor’un 58.  yaşı  kutlandı.

Yıllarca profesyonel ligde Edirne’yi en iyi şekilde temsil eden Edirnespor, sarı – kırmızılı  armasına olan bağlılığını 58.yıldan bu yana liglerde mücadele ederek gösteriyor.

Kuruluşundan bu yana sayısız başkan,yönetici,futbolcu ve teknik heyet Edirnespor, armasının yaşaması için ter döktü.

Tarihinde sayısız başarılı elde eden Edirnespor Kulübü’nden 58.yıldönümü dolayısıyla yapılan açıklamada şunlara yer verildi;

Sevgili Edirnespor Ailesi,

Bugün, tarihî bir anın ışığında bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Edirnespor’un 58. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 1966 yılında köklü bir geleneğin başlangıcı olarak yerini alan bu büyük adımı bugün hep birlikte anıyoruz.Edirnespor, sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda bir ailenin parçasıdır. Yıllar boyunca birlikte yaşadığımız zaferler, başarılar ve zorluklarla dolu anılarla dolu olan bu yolculukta, her zaman birbirimize destek olduk, birbirimize güvendik ve birlikte büyüdük.

Bugün, kulübümüzün kuruluşunun 58. yılını kutlarken, geçmişteki bu büyük mirası onurlandırıyor ve geleceğe daha da büyük umutlarla bakıyoruz. Edirnespor’u daha da ileriye taşımak, onun değerlerini korumak ve en yüksek zirvelere ulaşmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.Bu özel günde, Edirnespor’u bugünlere getiren herkesi kutluyoruz: kurucularımızı, yöneticilerimizi, antrenörlerimizi, sporcularımızı, taraftarlarımızı ve destekçilerimizi. Sizler olmadan bu büyük aile olamazdık.Gelecek yıl dönümlerinde daha nice zaferleri birlikte kutlayabilmek umuduyla, Edirnespor’un 58. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, herkese sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Nice yıllara, nice zaferlere!

HABER: MERT SOYLU  


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks