Dolar 32,1975
Euro 35,0104
Altın 2.519,78
BİST 10.706,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Başarısını Taçlandırmak İstiyor

Başarısını Taçlandırmak İstiyor
9 Mayıs 2024 11:28
11

Tamamı Artvin Çaykur Rizespor Futbol Okulunun sporcularından oluşan ekibin Teknik Sorumlusu Kani Kaynar, çok mutlu ve heyecanlı olduklarını belirterek şampiyonadan başarılı bir derece ile Artvin’e dönmek istediklerini ifade etti.

Futbol okulunun alt yapısının meyvesini bu tür başarılarla taçlandırmanın çok gurur verici olduğunu ifade eden Kaynar, 14 Mayıs Salı günü Trabzon’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’ndan iyi bir derece elde ederek dönmeyi amaçladıklarını kaydetti.

160’e yakın sporcuyla çalışan Artvin Çaykur Rizespor Futbol Okulu bu şampiyonada derece elde edip başarısını taçlandırmak istiyor.

Artvinspor U15 Futbol Takımı’nın yaz kış demeden şampiyonaya hazırlandığını ifade eden Kaynar, “Takımımız Artvin’de emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşarken şimdi de Türkiye şampiyonasının mutluluğunu yaşıyor.” şeklinde konuştu.

Kaynar, şampiyona öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Futbol okulunu kurduğumuz günden bu yana yaklaşık bir buçuk sene geçti. Bu bir buçuk senelik süreç içerisinde Çaykur Rizespor Kulübüne iki tane lisanslı sporcu kazandırdık. Aynı zamanda altı sporcumuz da takipte. Tamamen Çaykur Rizespor Futbol Okulu sporcularından oluşan Artvinspor U15 futbol takımımız Artvin’de şampiyon olup ilimizi Türkiye şampiyonasında Trabzon’da temsil etmeye hak kazandı. Bu süreçte bize desteğini esirgemeyen Artvinspor Kulübü Başkanı İrfan Yıldırım ve yönetimine teşekkürlerimizi borç biliriz.


Galatasaray, Şampiyonlukla Kasasını Doldurmayı Hedefliyor

Galatasaray, Şampiyonlukla Kasasını Doldurmayı Hedefliyor

2009 ve 2010 doğumlu sporculardan oluşan takımımız Türkiye Şampiyonasında ilk defa ilimizi temsil edeceği için çok heyecanlılar. İnşallah oradan iyi bir derece elde ederek Artvin’e döneriz.”

maç2

Editör: Aleyna SARIGÜL MERT


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks