Dolar 32,2001
Euro 35,0155
Altın 2.521,40
BİST 10.731,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Ankaralı kadınlara gelir kapısı olacak! Kadın Emeği Pazarını ziyaret etmeyen çok şey kaçıracak

Ankaralı kadınlara gelir kapısı olacak! Kadın Emeği Pazarını ziyaret etmeyen çok şey kaçıracak
9 Mayıs 2024 20:04
12

Haberankara.com Özel Haber – Başkent Ankara, birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ankara’da düzenlenen etkinlikler pek çok vatandaşın gündeminde yer alırken bu kez Anneler Gününe özel bir duyuru geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kadına, kadın ekonomisine ve istihdamına destek olmaya devam ederken yaptığı yeni açıklama ile gündemde yer aldı. 

Anneler Günü kapsamında kadınlara destek için El Emeği Pazarı kuracak olan ABB, aynı zamanda kadın ekonomisine destek olmak isteyenleri de bu pazara davet etti. Kadın kooperatiflerine ve girişimcilere desteklerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Batıkent Rekreasyon Alanı’nda ‘Kadın Emeği Pazarı’ kuracaklarını duyururken tarihler de belli oldu. 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL ‘KADIN EMEĞİ PAZARI’

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anneler Gününe özel kentin yeni gözdesi Batıkent Rekreasyon Alanında kurulacak olan Kadın Emeği Pazarı’nda Başkentli kadınların ürünlerini satabilmeleri için fırsat sunacak. 10 Mayıs tarihinde kurulan pazardaki stantlar da 12 Mayıs akşamına kadar ziyaret edilebilecek. Ziyaret tarih ve saatleri de tam olarak şöyle açıklandı;

10 – 11 – 12 Mayıs saat 11.00 ile 21.00 arasında Batıkent Rekreasyon Alanına kurula olan stantlardan alışveriş yapma imkanı elde edilecek.


Söz konusu Kadın Emeği Pazarına tüm Ankaralıları davet eden ABB,  pazarda hem kendi el emeği olan takı tokaları hem kendi yaptıkları yiyecek içecekleri sunacak olan kadınların ekonomisinin desteklenebileceğini ifade etti. 

Haberankara.com


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks