Dolar 32,1473
Euro 35,0576
Altın 2.517,82
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

Amatörde derbi heyecanı

Amatörde derbi heyecanı
9 Mayıs 2024 09:30
15

SONUÇ HEYECANLA BEKLENİYOR

Altıntaş ilçesinin 2. Amatör Küme’ deki temsilcileri Gökçeler Köyüspor ve Çayırbaşıspor, heyecan dolu bir derbi maçına ev sahipliği yapacak. İki takım arasında gerçekleşecek olan karşılaşma, futbol tutkunlarını bir araya getirmeye ve ilçe genelinde büyük bir heyecan yaratmaya hazırlanıyor.

 MÜCADELE DOZU YÜKSEK BİR MAÇ OLMASI BEKLENİYOR

Pazar günü M. Asım Alkış Stadından oynanacak olan derbi maçı, yerel futbolseverlerin uzun süredir beklediği önemli karşılaşmalardan biri olarak öne çıkıyor. Her iki takımın da taraftarları, maçın büyük bir çekişmeye sahne olacağını ve takımlarını desteklemek için tribünleri dolduracaklarını belirtiyorlar.

Amatörde derbi heyecanı

POTAYA GİRMEYE ÇALIŞACAK

Sezonun geride kalan 9 haftasında 11 takımlı ligde Çayırbaşıspor, oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 6. Sırada yer alarak 10 puan toplayan ve şampiyonluk potası ile 5 puan farkı bulunan Çayırbaşıspor aradaki farkı kapatmak; Gökçeler Köyüspor ise oynadığı 8 karşılaşma sonunda aldığı 3 galibiyet 5 mağlubiyete bir yeni galibiyet daha eklemeyi hedefliyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Derbi maçı öncesinde her iki takımın antrenörleri ve oyuncuları da büyük bir motivasyonla hazırlıklarını sürdürüyor. Taraftarlar, maçın başlama düdüğüyle birlikte sahada gösterilecek mücadeleyi ve futbolun güzelliklerini izlemek için sabırsızlanıyorlar.

DOSTLUK KAZANSIN

Çayırbaşıspor yetkilisi Ahmet Çetin, iki köy takımının karşı karşıya geleceği mücadele için dostluk çağrısı yaparak şu ifadeleri kullandı;

“Geçmişte Kütahya ve Altıntaş futboluna önemli katkılar vermiş iki kulüp karşı karşıya gelecek. Taraftarların gereken misafirperverliği birbirlerine göstereceğine inanıyor, her ne olursa olsun aynı ovanın çocuklarının dostluktan kopmayarak mücadele edeceğini temenni ediyoruz.”


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks