Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C

Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak?
8 Mayıs 2024 11:19
31

Futbolseverler tarafından futbol maçlarına ait takvim büyük bir ilgi ile araştırılıyor. Futbol maçlarına ait takvim vatandaşların gündeminde yer alırken Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) yarı final maçları için heyecan da sürüyor. Gözler yarı final rövanş maçı ve final maçı tarihlerine çevrilirken ‘’ZTK finali ne zaman?” sorusuna da yanıt aranmaya başladı. 

ZTK yarı final rövanşı için Türkiye futbol Federasyonu (TFF) Ziraat Türkiye Kupası maç takvimini paylaştı. Yarı finalde iki maç düzenleniyor olacak. İlk karşılaşmadan 3 puanla dönen tek takım Trabzonspor olmuştu. Gözler rövanş karşılaşmalarında iken ZTK Yarı Final ilk maçında Ankaragücü ile Beşiktaş berabere kalırken Trabzonspor ise rakibi Karagümrük’ü 3-2 mağlup etti. 

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NE ZAMAN, NEREDE OYNANACAK?

2023 – 2024 sezonu ZTK final karşılaşmasının ilk ismi Beşiktaş oldu. 

Türkiye Kupası final maçı detayları Karagümrük – Trabzonspor arasında gerçekleşecek maçın ardından 8 Mayıs günü kesinleşmiş olacak. Final maçı ise 23 Mayıs tarihinde yapılacak. Karagümrük – Trabzonspor arasında 8 Mayıs günü saat 20:30’da oynanacak.

Haberakara.com


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks