Dolar 32,2188
Euro 35,0667
Altın 2.502,02
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Survivor kim elendi? Yunus Emre mi Furkan mı gitti? Survivor kim veda etti?

Survivor kim elendi? Yunus Emre mi Furkan mı gitti? Survivor kim veda etti?
8 Mayıs 2024 23:51
18

Survivor 2024 sezonunda yaşanan son eleme olayı büyük bir heyecana sahne oldu. CNN Türk’ün haberine göre, Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor All Star yarışmasında bu akşam kimin elendiği merak konusu oldu. Yarışmacılar Yunus Emre ve Furkan arasında geçen bu çekişmeli mücadele, seyircileri ekran başına kilitledi.

Büyük çekişmeye sahne olan düelloda 5-1 ile kazanan Yunus Emre oldu. Mavi takımda yarışan Furkan Survivor All Star 2024 sezonuna veda eden isim oldu.

Survivor kim elendi? 

Survivor All Star 2024’te eleme düellosu için geri sayım başladı. Eleme potasında Yunus Emre, Batuhan, Sercan ve Furkan bulunuyor ve bu akşam eleme düellosunda yarışacaklar. Kıran kırana geçmesi beklenen bu eleme gecesinde bir yarışmacı adaya veda edecek. Elenen yarışmacının kim olduğu henüz belli olmadı ve bu akşamki düello sonrasında açıklanacak.

Survivor All Star 2024 sezonunda eleme düellosu büyük bir heyecanla başladı. 8 Mayıs 2024 tarihli elemede, Yunus Emre, Batuhan, Sercan ve Furkan karşı karşıya geldiler. Bu çekişmeli eleme gecesi kıran kırana geçti ve bir yarışmacı yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

Survivor Eleme Duellosu

Yunus Emre mi Furkan mı gitti? Survivor kim veda etti?

Hala eleme gecesinin sonuçları açıklanmamıştır. Elenen yarışmacı ve diğer detaylar bu akşamki yayın sonrasında netleşecek. Survivor All Star’da kimin elendiğini öğrenmek için haberi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Şu anda düelloda yolun sonu yaklaştı. Yunus Emre 4-2 önde. Eğer bir sayı daha alırsa Survivor yolculuğu devam edecek ve elenen Furkan olacak.

Survivor 2024: Kim Elendi? – 8 Mayıs All Star Eleme Gecesi Detayları

Survivor All Star 2024 sezonu, rekabetin ve stratejinin en üst düzeyde olduğu bir sezon olarak devam ediyor. Her hafta gerçekleşen eleme geceleri, yarışmacıların ve izleyicilerin nefeslerini tutarak izledikleri anlara sahne oluyor. Peki, bu hafta Survivor’dan kim elendi? 8 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşen eleme gecesi, adadan kimin ayrıldığını ve eleme sürecinin detaylarını içeren tüm bilgiler bu yazıda.

Eleme Gecesinin Özeti

Survivor All Star’ın bu haftaki eleme gecesi, yine oldukça çekişmeli geçti. Yarışmacılar, adada kalmak için kıyasıya bir mücadele verdi. Eleme adayları arasında gerilim yüksekken, ada konseyinde yapılan oylama ile eleme adayları belirlendi. Bu süreç, adada stratejilerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Büyük çekişmeye sahne olan düelloda 5-1 ile kazanan Yunus Emre oldu. Mavi takımda yarışan Furkan Survivor All Star 2024 sezonuna veda eden isim oldu.

Yarışmadan Kim Ayrıldı?

8 Mayıs 2024 Survivor All Star eleme gecesinde, yarışmacılardan biri adaya veda etmek zorunda kaldı. Yapılan oylama sonucunda en az desteği alarak adadan ayrılan isim, Survivor tarihinde unutulmaz anlar yaşatmış bir yarışmacı oldu. Bu eleme, hem yarışmacılar hem de izleyiciler için duygusal anlara yol açtı. Elenen isim Furkan oldu.

Editör: Samet Varol


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks