Dolar 32,2391
Euro 35,1138
Altın 2.508,58
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Simav’da ilk kez bocce turnuvası düzenlendi

Simav’da ilk kez bocce turnuvası düzenlendi
8 Mayıs 2024 18:30
15

Türkiye’nin birçok şehrinde kurulan kulüpler tarafından yaygınlaşma sürecine giren Bocce sporunun Kütahya’daki ilk ve tek temsilcileri ise Simavlı özel eğitim öğrencileri oldu.

Simav’da ilk kez bocce turnuvası düzenlendi

KÜTAHYA GENELİ BOCCE TURNUVASI

Simav Özel Eğitim Meslek Okulu, Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu ile ilçe merkezindeki bazı okulların özel alt sınıflarında bulunan özel eğitim öğrencilerinden bazılarının içinde yer aldığı ‘Simav Özel Sporcular Spor Kulübü’  Çavdır Mahallesinde bulunan Özel Eğitim Uygulama Okulunda  ‘Kütahya Geneli Bocce Turnuvası’ gerçekleştirildi.

Simav’da ilk kez bocce turnuvası düzenlendi

12X4 EBADINDAKİ SAHADA OYNANIYOR

Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu bahçesine Simav Belediyesi tarafından yaptırılan 12×4 ölçülerindeki nizami oyun sahasında gerçekleştirilen ve alanında Kütahya ve Simav’da ilk kez düzenlenen turnuvada müsabakalar oynanırken Simav Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Sıla Sezer kulübü, Bocce sporu, düzenledikleri turnuva ve katılacakları yurt geneli turnuvalardan söz etti.

Simav’da ilk kez bocce turnuvası düzenlendi

KULÜP 2017’DE KURULDU

Simav Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Göro, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ünal Özcan, İsa Yıldız, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve yardımcısı Funda Seçkin, Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Ahmet Özer, Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü İsmail Bacaksız, okuldaki öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci velileriyle konuklara yaptığı bilgilendirmede Simav Özel Sporcular Spor Kulübünün 2017 yılından bu yana faaliyette olduğunu açıklayan başkan Sezer,

Simav’da ilk kez bocce turnuvası düzenlendi

“Bu yıl kulübümüz sporcusu özel çocuklarımızın başrolde olduğu iki okulumuzun özel eğitim ve beden eğitimi öğretmenleri olarak bir araya gelip büyük bir heyecanla yeni bir sayfa açtık. Açılışımızı da geride kalan Nisan ayında atletizm, futsal ve bocce branşlarında Kütahya’da başarılar elde ederek yapmış olduk. Otizmden tekerlekli sandalye kadar tüm özel öğrencilerimizin yeteneklerine uygun müsabakalara katılımlarını sağlamak için elimizden geleni yapmaktayız. Amacımız Simav’daki bu özel çocuklarımızın Türkiye ve Dünya çapında hayallerini gerçekleştirmeleri ve tüm imkânlardan eşit şekilde faydalanmalarını sağlamaktır. Bu anlamda da Simav’ı ulusal ve uluslar arası düzeyde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Çıktığımız bu yolda daha yolun başında olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu uzun yolculukta sizlerle birlikte yürümekten son derece mutluluk duyacağız.” şeklinde konuştu.

Simav’da ilk kez bocce turnuvası düzenlendi

TURNUVA SONUNDA MADALYA VE KUPALAR DAĞITILDI

Simav Özel Sporcular Spor Kulübünün kız ve erkek sporcularından oluşan 2 ayrı takım ile 4 Eylül Ortaokulu Özel Alt sınıf öğrencilerinden oluşan takımın kendi aralarında yaptıkları maçları kapsayan Simav’daki ilk Bocce Turnuvasında  Simav Özel Sporcular Spor Kulübü Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar kategorilerinde Simav Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Göro, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Funda Seçkin’in elinden turnuva birinciliklerine ilişkin kupa ve madalyalarını alırken, 4 Eylül Ortaokulu Bocce Takımı oyuncularına da madalyaları takdim edildi. Günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Simav’da ilk kez bocce turnuvası düzenlendi

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks