Dolar 32,1809
Euro 35,1005
Altın 2.511,89
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Ünlüce’ye ziyaret

Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Ünlüce’ye ziyaret
8 Mayıs 2024 22:56
14

“Ekmek almakta zorlanan insanları icraya vermek istemiyoruz”


“Ekmek almakta zorlanan insanları icraya vermek istemiyoruz”


Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, Başkan Vekili Muharrem Esen, Başkan Yardımcısı Hakkı Sağlam, Genel Sekreter Bülent Özyazıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Atlan, Hakan Türktan, Seda Uçar Kale Başkan Ünlüce’ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Yılmaz Karaca, Eskişehirli gazetecilerin kentin geçmişine ayna tutacak olan Basın Müzesi yapılmasını talep ettiklerini söyleyerek, “Eskişehirli gazetecilerde birçok malzeme bulunuyor, bunlar bir müzede sergilenebilir. Kentin geçmişine tanıklık eden fotoğraf makineleri ve baskı malzemeleri Eskişehirlilerin hizmetine sunulabilir.” dedi.

Başkan Ünlüce de, Basın Müzesi’nin Eskişehir’e çok yakışacağını, bu anlamda ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olacaklarını söyledi. Ünlüce, “Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Hocamızın da elinde birçok materyal bulunuyor. Hem Yılmaz Hocamızın hem de gazetecilerin katkılarıyla bu kente çok güzel bir müze daha kazandırabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaret çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Kaynak: Bülten


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks