Dolar 32,1979
Euro 34,9907
Altın 2.520,75
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Akyurt Belediyesi park ve bahçeler için devam eden hizmet çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı

Akyurt Belediyesi park ve bahçeler için devam eden hizmet çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı
8 Mayıs 2024 14:07
14

Hava sıcaklıklarının artması, insanların daha fazla sosyal aktivite içinde bulunacak olması gibi etkenlere karşı belediye ekipleri teyakkuzda bulunuyor. Yeni hizmet alanları açan ve hazırda bulunanları iyileştirme adına Akyurt Belediyesi ekipleri sahada yer almayı sürdürüyor.

AKYURT’TA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Konu ile ilgili yapılan düzenlemelere dair vatandaşları bilgi sahibi yapan Akyurt Belediyesi ilçede bazı bakım çalışmalarından bahsetti. Belediye tarafından yapılan paylaşımda “Lojistik tesislerimizde marangozhane ustalarımız parklarımızda vatandaşlarımıza hizmet veren kamelyalarımızın üretimine devam ediyor” denildi.

Parklarda vakitlerin değerlendirildiği kamelyaları üreten Belediye bizzat parklarda da yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda Akyurt Belediyesi Kızık Mahalle Konağı çevresinde oyun grubu ve yumuşak zemin çalışmalarının devam ettiği bilgisi verildi. Akyurt Belediyesi “Vatandaşlarımızın birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri parklarımızın temizlik ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyoruz” diyerek ilerleyen dönemlerde de çalışmaların süreceğine işaret etti.

PARK VE BAHÇELERİN ÖNEMİ

Sıcak havalarda farklı şehre gidecek vakti ve zamanı olmayan vatandaşlar en hızlı çözüm olarak park ve bahçeleri tercih ediyor. Buralarda serinlemek ve eğlenmek isteyen insanlar için alanın bakımlı ve temizli olması büyük önem taşıyor.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks