Dolar 32,2407
Euro 35,0320
Altın 2.448,17
BİST 10.677,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 26°C
Per 27°C
Cum 28°C
Cts 30°C

Trabzonspor İle Sezona Başlamıştı, Almanya’da da Tutunamadı

Trabzonspor İle Sezona Başlamıştı, Almanya’da da Tutunamadı
7 Mayıs 2024 16:28
23

Trabzonspor’un, geçen sezon takımın başına getirilen Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica, bu sezona da Karadeniz ekibinde göreve başlamış ancak beklentileri karşılayamamıştı. 
52 yaşındaki teknik direktör Nenad Bjelica Trabzonspor’da bu sezon 8 karşılaşmada 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet alırken, geçen sezon ile birlikte 16 karşılaşmada 8 galibiyet ve 8 mağlubiyet alarak Trabzonspor’da hiç berabere kalmamıştı. Bjelica, Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra ise  Bundesliga ekiplerinden Union Berlin ile anlaşmıştı.

Bundesliga’da kümede kalma mücadelesi veren Union Berlin, başarısız sonuçlar sonrası Nenad Bjelica ile yollarını ayırdığını açıkladı. Union Berlin’de 22 maça çıkan 52 yaşındaki hoca, 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldıktan sonra bitime iki hafta kala takımdan gönderildi. Alman ekibinde sezonun bitimine iki hafta kala Bjelica’dan boşalan koltuğa U19 takımının çalıştırıcısı Marco Grote’in görev alacağı öğrenilirken takım 30 puanla 15.sırada yer alıyor.

Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Union Berlin’in başına geçen teknik direktör Nenad Bjelica, Bayern Münih ile oynadıkları mücadelede Leroy Sane’ye attığı tokat nedeniyle kırmızı kart görmüş ve bu olay uzun süre spor medyasında yer almıştı.

Editör: Samet Karadağ


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et