Dolar 32,2311
Euro 35,0728
Altın 2.506,80
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Odunpazarı kursiyerlerinden lezzet şöleni

Odunpazarı kursiyerlerinden lezzet şöleni
7 Mayıs 2024 12:51
10

Seramik Park’ta dönem sonu etkinliği düzenleyen Aşçılık Atölyesi Kursiyerleri, yıl boyunca atölyede yaptıkları çalışmalardan örnekler sergiledi. Etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Halk Merkezlerinde yer alan Aşçılık ve Pastacılık Atölyesi Kursiyerleri ile bir araya geldi. Halk merkezlerinde açılan Aşçılık ve Pastacılık Atölyelerinde eğitim gören 55 kursiyer, çalışmalarını tamamladı. Kursiyerler, yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaları Seramik Park’ta düzenledikleri yılsonu etkinliği ile taçlandırdı. Yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalardan bir seçki düzenleyen kursiyerler, birbirinden güzel ve lezzetli yemek ve pasta çeşitlerine imza attı.

Aşçılık ve Pastacılık Atölyesi Kursiyerlerinin yılsonu etkinliğine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı. Kursiyerleri yalnız bırakmayan Başkan Kurt, adeta bir lezzet şölenine tanıklık etti. Kursiyerlerden yaptıkları yemek ve pastalar ile ilgili bilgi alan Başkan Kurt, yemek ve pastaların tadına da baktı. “Birbirinden güzel ürünler ortaya çıkaran tüm kursiyerlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık” dedi. Oyunların da oynandığı lezzet şöleninde, kursiyerlerin yaptığı yemek ve pastalar, hep birlikte tüketildi.

“ELLERİNİZE SAĞLIK”


El Emeği Ürünler Hanımeli Sokak’ta

El Emeği Ürünler Hanımeli Sokak’ta

Etkinlikte konuşan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediye olarak halkla ilişkileri geliştirmeye ve yapılan işlerden halkın doğrudan faydalanmasını sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Halk Merkezlerinde açılan Aşçılık ve Pastacılık Atölyesi’nin de katılımcılara yararlı olmasını dileyen Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle sürdürdü: “Hocam ile biraz sohbet ettik gerçekten güzel işler çıkmış. Bir arkadaşınız da burada öğrendim, işe girdim dedi. Buna çok sevindim. Keşke bu işi biraz daha profesyonelleştirebilsek. Zaman içinde belki onu da sağlayabiliriz. Gelecek sezon mutfak sayısını artırmak için çalışacağız. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün bize ziyafet çektiniz. Ellerinize sağlık ” diye konuştu. 

Editör: şenay Yıldırım


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks