Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Met Gala’da Katy Perry’nin yapay zeka fotoğrafları ortalığı karıştırdı! Annesi devreye girdi

Met Gala’da Katy Perry’nin yapay zeka fotoğrafları ortalığı karıştırdı! Annesi devreye girdi
7 Mayıs 2024 14:32
21

Bu yılki Met Gala’ya katılamayan Amerikalı şarkıcı Katy Perry, yapay zeka teknolojisi sayesinde New York Metropolitan Sanat Müzesi’nin merdivenlerinde poz vermiş gibi göründü. Yeni albüm çalışmaları nedeniyle etkinliğe katılamayan Perry, sosyal medyada yapay zeka ile oluşturulmuş fotoğraflarını paylaştı ve büyük bir yanılgıya neden oldu.

Met Gala 2024’te Katy Perry ve yapay zeka şoku

Katy Perry’nin yapay zeka ile oluşturulan fotoğrafları, Met Gala’ya katıldığı izlenimi yarattı ve birçok kişi bu fotoğrafları gerçek sanarak hayran kaldı. Hatta Perry’nin annesi Mary Perry bile bu fotoğraflara inanarak kızının harika göründüğünü düşündü. Ancak gerçek ortaya çıkınca, Katy Perry annesine “Anne yapay zekâ seni de kandırmış. Uyanık ol!” şeklinde bir mesaj ile durumu açıkladı.

Katy Perry Met Gala2024

Sosyal Medyada Büyük Yankı

Katy Perry’nin Instagram sayfasında paylaştığı bu fotoğraflar, kısa sürede 1.3 milyon beğeni aldı ve sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gördü. Kullanıcılar, Perry’nin yapay zeka ile hazırlanmış hali için “Gerçekten geceye katılan birçok ünlüden daha iyiydi!” ve “Yapay zeka kazanacak!” gibi yorumlar yaptılar.

Bu olay, yapay zekanın ne kadar güçlü ve etkileyici sonuçlar doğurabileceğini gözler önüne sererken, aynı zamanda insanları yanıltma potansiyeline de dikkat çekiyor.

Katy Perry kimdir?

Katy Perry, Amerikalı pop müziği sanatçısı ve söz yazarı olarak tanınır. Gerçek adı Katheryn Elizabeth Hudson olan Perry, 1984 yılında Kaliforniya’da doğmuştur. “I Kissed a Girl” ve “Hot n Cold” gibi hit şarkılarıyla 2008 yılında uluslararası üne kavuşmuştur. Renkli sahne kostümleri ve benzersiz müzik tarzıyla tanınan Perry, aynı zamanda sosyal medyada da oldukça etkin bir isimdir. Çok sayıda ödül kazanan sanatçı, ayrıca hayır işleriyle de bilinir; çeşitli sosyal ve insani projelere destek vermektedir. Katy Perry, müzik dünyasında ikonik bir figür olarak kabul edilir ve pop kültürü üzerinde büyük bir etkisi vardır.

Editör: Samet Varol


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks