Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

LUNDSTRAM OLMAZSA HEDEF HARDEL!

LUNDSTRAM OLMAZSA HEDEF HARDEL!
7 Mayıs 2024 11:00
14

AVCI’NIN LİSTESİNDEKİ İSİMLERDEN BİRİ

Trabzonspor yönetimi bir yandan Abdullah Avcı’nın ekibine, diğer yandan kendi ekiplerine izlettirdikleri ve olumlu rapor verilen isimlerle ilgili imza aşamasına gelirken, orta sahada liderlik yapacak ve Marek Hamsik’ten boşalan 8 numara pozisyonunu dolduracak oyuncu olarak Glasgow Rangerns’te 30 yaşındaki İngiliz oyuncu Jhon Lundstram ile prensip anlaşmasına vardı. Bu futbolcunun artık sezonun bitmesinin ardından resmi imzayı atması bekleniyor. Ancak İngiliz futbolcuda bir aksilik çıkma olasılığına karşın da Almanya’nın St. Pauli takımında forma giyen Marcel Hantel’i de yedekte tutuyor ve bu futbolcuyla da irtibatı kesmiyor. Gelecek sezon büyük ihtimalle Bundensliga’da oynayacak olan St. Pauli’nun bu sezon en önemli silahı olan 28 yaşındaki Alman merkez orta saha oyuncusu 36 maçta attığı 20 gol ve yaptığı 15 asistle birlikte takımın en önemli silahı haline geldi.

UZUN SÜRE İZLENDİ VE OLUMLU RAPOR VERİLDİ

Alman orta saha oyuncusu Marcel Hartel, futbol kariyeri boyunca ise çıktığı 340 karşılaşmada 72 gol ve 74 asistli merkez orta sahaya göre çok yüksek skor katkısı yaparak dikkatleri üzerine çekti. Edinilen bilgiye göre bu sezon başından itibaren tam 6 kez izlettirilen ve hakkında çok olumlu raporlar verilen Hantel ile de 2,5 ay önceden bağlantıya geçildiği vurgulandı. Daha önce Armenia Biefeld, FC Köln, Union Berlin gibi takımlarda da forma giyen futbolcunun şartlara göre Lundstram’ın transferinin gerçekleşmesi halinde bile alınabileceği kaydedildi. Oyuncunun sözleşmesinin bitecek olması ve merkez orta sahanın yanında 10 numara ve sol kanat da oynaması ise büyük avantaj olarak kabul ediliyor. Almanya U19 ve Ümit milli takımlarında da forma giymiş olan Marcel Hantel’in piyasa değeri ise 4 milyon Euro olarak görülüyor. Tecrübeli futbolcunun da ilk etapta Bordo-Mavililere olumlu yanıt verdiği de vurgulandı.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks