Dolar 32,2329
Euro 34,9539
Altın 2.408,76
BİST 10.400,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Pts 32°C
Sal 30°C
Çar 27°C
Per 26°C

Büyükşehir Belediyesi Aşevi hayırseverlerin desteklerini bekliyor

Büyükşehir Belediyesi Aşevi hayırseverlerin desteklerini bekliyor
7 Mayıs 2024 17:10
16

“Şehir Paylaşmaktır” anlayışıyla Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkânları ve bağışta bulunan hayırsever Eskişehirlilerin katkılarıyla önemli bir sosyal yardım merkezi haline dönüşen aşevi, yılın 12 ayı binlerce gerçek ihtiyaç sahibine ulaşıyor. Tüm ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar servis yapan Büyükşehir Belediyesi Aşevi görevlileri, ayrıca evsiz vatandaşların da aşevine gelerek sıcak yemek aldıklarını bildirdi. 

Büyükşehir Belediyesi Aşevinin 2 aşçı, 4 şoför, 8 hazırlık personeli ve bir gıda teknikeri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştığını söyleyen Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İdari İşler Şube Müdürü Zafer Örmeci, “Büyükşehir Belediyemiz Aşevinde üretilen yemekler tek kullanımlık kaplarda ve gıda güvenliği koşulları ön planda tutularak hizmet araçlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Aşevimiz, Pazar günü hariç haftanın her günü, ihtiyaç sahibi ailelere 770 porsiyon sıcak yemek, 12 rehabilitasyon okulunda bulunan ortalama 935 öğrenciye sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyor. dedi. 

Aşevi̇ Hayirseverleri̇n Desteği̇ni̇ Bekli̇yor (7)

Bunun yanı sıra olası doğal afetlere karşı da Mobil Aşevinin tam donanımlı bir şekilde hizmet vermeye hazır olduğunu söyleyen Zafer Örmeci, “Mobil Aşevimiz sayesinde olası durumlara karşı her zaman hazırız. Günlük 1500 ve 2000 kişiye yemek verebilecek kapasiteye sahibiz.” ifadelerini kullandı. 

Yemek yardımı alacak vatandaşların gerçek ihtiyaç sahibi olup olmadığının ciddi araştırmalarla tespit edildiğini vurgulayan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, taleplerin her geçen gün arttığını belirterek hayırsever vatandaşların da bu sürece destekleriyle katkıda bulunabileceğini ifade ettiler. 

Yetkililer Büyükşehir Belediyesi Aşevine bağış yapmak isteyen hayırseverler ile kuruluşların Vakıfbank Eskişehir Şubesi’nin TR78 0001 5001 5800 7319 7544 35 nolu İBAN hesabına bağış yapabileceğini ifade ettiler.

Kaynak: Bülten


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et