Dolar 32,1959
Euro 35,0371
Altın 2.437,74
BİST 10.677,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 26°C
Per 27°C
Cum 28°C
Cts 29°C

Borçka Belediyesinin Karar ve Gündemleri

Borçka Belediyesinin Karar ve Gündemleri
7 Mayıs 2024 16:28
20

Borçka Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapılan Mayıs ayı meclis toplantısı Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan başkanlığında gerçekleşti.

14.00’da başlayan meclis toplantısında açılış ve yoklama yapılarak bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Whatsapp Image 2024 05 07 At 16.27.20 (1)

2023 yılı kesin hesap cetveli


Borçka turizm sezonuna hazır

Borçka turizm sezonuna hazır

Gündem maddeleri arasında yer alan 2023 yılı kesin hesapların görüşülmesi ile alakalı maddeyi okuyan Belediye Başkanı Ercan Orhan, kesin hesap listesini belediye meclis üyelerine aktardı.

2023 yılı kesin hesap cetveli hakkında bilgi veren Orhan, “2023 yılında belediyenin bütçesi 72 milyon 763 bin TL olarak belirlendi. Bütçe giderleri toplamında 71.878.499.87 kuruş, kesin gider bütçesi olarak belirlendi. Yani aradan 884 bin TL hesaplarımızın daha altında bir bütçe ile 2023 yılını kapatmış olduk” dedi.

Personel Ltd. Şti’ye müdür 

Oturumda daha sonra Belediye Personel Ltd. Şti.’ne Müdürler Kurulu Müdürünün Belediye Başkanı tarafından belirlenmesi konusu gündeme geldi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Orhan, “ Bizde personel limited şirketimiz vardır. Bu şirkette de bir tane müdür ataması yapıyoruz. Bana yetki vererek bende oraya müdür atıyorum” diyerek meclis üyelerini bilgilendirdi.

İlgili konu oy birliği ile kabul edilerek yetki Belediye Başkanına verildi.

Editör: AYŞE ÖZDER


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks