Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Fatsa Belediyesi’nden Sanata Destek

Fatsa Belediyesi’nden Sanata Destek
6 Mayıs 2024 16:04
14

Fatsa Belediyesi, 6 branşta hafta içi ve hafta sonu konservatuar eğitimlerini sürdürmeye devam ediyor. Yaz ve güz eğitimleri olarak ara vermeden yapılan konservatuar eğitimleri kapsamında öğrencilere bağlama, keman, dikiş-nakış, gitar, ney ve resim dersleri veriliyor.

Fatsa Sanat 1

Konservatuar eğitimleri hakkında açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Gençlerimiz, çocuklarımız ve yetişkinlerimiz bizler için her zaman öncelikli olmuştur. Eğitimlerini her alanda yürütebilmeleri için Fatsa Belediyesi olarak konservatuar eğitimi alabilecekleri imkânları sunmak ve kendilerini geliştirebilmeleri adına elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Fatsa Sanat 2

Konservatuar eğitimi alma imkânları olduğu için mutluluk duyduklarını dile getiren öğrenciler, “Müzik aletlerini çalabilmeyi çok istiyorduk ama imkânımız yoktu. Ancak belediyemizin bize bu imkânı sağlamasıyla kayıt yaptırdık ve şu an keyifli bir şekilde hem eğlenip hem öğreniyoruz. Her koşulda bize desteğini esirgemeden yanımızda olan Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a çok teşekkür ederiz.” diye konuştular.


Fatsa’da Türk Sanat Müziği Konseri Büyüledi


Fatsa’da Türk Sanat Müziği Konseri Büyüledi


Editör: Merve Tepecik


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks