Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Kulüp Başkanı Teknik Direktör Oldu, Takım Play-Off’a Kaldı

Kulüp Başkanı Teknik Direktör Oldu, Takım Play-Off’a Kaldı
4 Mayıs 2024 09:44
18

Ordu’yu bu sezon Kadın Futbol 3.Lig’de temsil eden takımlardan bir tanesi olan Ordu Gücü Futbol Kulübü‘nde hafta başında takımın antrenörleri Hami Sergen Katırcıoğlu ve Pelin Tekneci’nin ayrılması sonrasında gözler sezonun en kritik maçı olan Trabzon Kardelenspor maçına çevrilmişti. Maç öncesinde altı puan fark olan iki takım arasındaki maç öncesinde Trabzon Kardelenspor’un ligde iki maçının kalması, Ordu Gücü Futbol Kulübü için sezonun son maçı olan maç Karşıyaka Tesisleri 2 Nolu Sahada oynandı. Ordu ekibinde takımın teknik direktörlük görevini Kulüp Başkanı Reyhan Güler yaptı.

Ordu-Gücü-Futbol-Kulübü-1

Sezon başında Orduspor 1967 A.Ş.’yi satın alacağı konuşulan Reyhan Güler daha önce Slovakya’da 2.Lig’de yer alan Partizan Bardejov’un da yüzde 50 hissesine sahip ve aynı zamanda başkan vekili olarak görev yapmıştı. Giresunlu olan Reyhan Güler bir dönem Partizan Bardejov’un başında ise Orduspor, İskenderunspor A.Ş. gibi takımlarda yardımcı antrenörlük yapan aynı zamanda Ulubey Belediyespor’da da teknik direktörlük deneyimi olan Memiş Özata’yı getirmişti. Reyhan Güler’in Ordu Gücü Futbol Kulübü’nün başkanı olduktan sonra bu sezon 1.Amatör Lig’e devam edemeyen takımın Kadın Futbol Takımı branşı ise 3.Lig’de Play-Off’a kaldı.

Kulüp Başkanı Reyhan Güler’in teknik direktör olarak sahaya çıktığı maçta Trabzon Kardelenspor’u 3-1 yenen Ordu Gücü Futbol Kulübü, 2.Lig şansını sürdürmeye devam ediyor. Grup etabını 12 maçta 11 galibiyet sonrasında 33 puanla tamamlayan Ordu Gücü Futbol Kulübü, Play-Off’taki rakibini bekliyor.

Editör: Samet Karadağ


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks