Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Final için tek yol galibiyet

Final için tek yol galibiyet
4 Mayıs 2024 03:25
25

Trendyol Türkiye 1.Futbol Ligi’nde play-off final bileti mücadelesi veren Ahlatcı Çorum FK, 33.hafta maçında yarın düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor’u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta, Erzurum’da son dakika golüyle 2-1 yenilerek final bileti yolundaki avantajını kaybeden Ahlatcı Çorum FK’nın umutlarını sürdürebilmesi için Şanlıurfaspor’u yenmesi gerekiyor. Ancak, umutların son haftaya taşınabilmesi için kırmızı-siyahlı ekibe galibiyet de yetmeyebilir. Bunun için Sakaryaspor ve Kocaelispor’dan birinin yarın puan kaybetmesi gerekiyor.

Sakat ve cezalısı çok olan Ahlatcı Çorum FK’da tüm olumsuzluklara rağmen hesaplar 3 puan üzerine yapıldı.

Kritik karşılaşmada, sarı kart cezalıları Ferhat ve Thomas’ın yanı sıra sakatlığı süren Geraldo forma giyemeyecek. Tedavileri devam eden Toure ve Ahmet İlhan’ın ise oynamaları beklenmiyor.

Ligde kalma mücadelesi veren ve düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alan Şanlıurfaspor cephesinde de hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Çorum’dan galibiyetle ayrılarak son haftaya avantajlı girmek isteyen yeşil-sarılı takımda Portekizli stoper Diogo Aleksis sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

55 puanla 4.sırada yer alan Ahlatcı Çorum FK ile 14.sıradaki 34 puanlı Şanlıurfaspor arasında, yarın Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanacak kritik maçı Eskişehir bölgesi Süper Lig hakemi Turgut Doman yönetecek. Saat 16.00’da başlayacak maçta Turgut Doman’ın yardımcılıklarını Balıkesir bölgesinden Bilal Gölen ile Eskişehir bölgesinden Ali Tuna yapacak. Aksaray bölgesinden Volkan Okur ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

Editör: Haber Merkezi


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks