Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

ESGİAD Eskişehir yönetim kurulu bir araya geldi

ESGİAD Eskişehir yönetim kurulu bir araya geldi
4 Mayıs 2024 16:58
12

Toplantıda, Eskişehir‘in turizm potansiyelini daha da geliştirmek için çeşitli projelerin hayata geçirilmesi ve STK’ların desteğinin önemi ele açıkça alındı. Ayrıca, Anadolu Üniversitesi’nin akademik birikimi ve araştırma olanaklarıyla iş birliği yaparak turizm alanında daha etkili adımlar atılması üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

İş birliğinden doğan turizm projeleri Eskişehir’de hayat bulacak. 

Katılımcılar, Eskişehir’in kültürel mirası, doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleri üzerine odaklanarak turizm alanında yeni fırsatlar yaratmak dayanışma içerisinde beraber çalışma kararı aldılar. Bu iş birliğiyle, şehrin turizm potansiyelinin daha fazla keşfedilmesi ve tanıtılması hedefleniyor. 

ESGİAD sosyal medya hesabında yaptığımı paylaşımla bu iş birliğini şu şekilde duyurdu: ‘’ Şehrimizin turizm potansiyeline erişmesi amacıyla yapılabilecek projeler ve STK iş birlikleri konusunda istişarelerde bulunmak üzere, Yönetim Kurulu Başkanımız Ulaş Entok ve yönetim kurulu üyelerimiz SKAL Eskişehir Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Özkaratay, yönetim kurulu üyeleri ve Prof.Dr. Oktay Emir ile Anadolu Üniversitesi’nde bir araya geldi.

Kaynak: Eskisehir.net Haber Merkezi


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks