Dolar 32,2810
Euro 35,0340
Altın 2.480,70
BİST 10.545,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

KANAYAN YARAYA NEŞTER

KANAYAN YARAYA NEŞTER
3 Mayıs 2024 00:00
14

KANAYAN YARAYA NEŞTER

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ın, seçim vaatlerinden olan ‘altyapı ve üstyapı sorununu 1 yılda çözeceğiz” projesi hayat bulmaya başladı. Şehrin kanayan yarası olan üstyapı bozukluklarına ilk neşter Atatürk Caddesi’nde vuruldu. Günün ilk ışıklarıyla çalışmalara başlayan ekipler, caddeyi yeni asfaltla buluşturdu.

Edirne’nin ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, kentin dört bir yanında tüm ekibiyle birlikte sahada çalışmalarını sürdürüyor. Seçim sürecinde verdiği sözleri kısa sürede hayata geçirmeye başlayan Akın’ın, azmi ve çalışma şevki vatandaşların takdirini kazanıyor.

31 Mart’tan sonra Edirne’de adeta altın çağ başlatan Akın, kentin üstyapı sorununu tarihe karıştırmak için çalışmalara başladı. Belediyeni tüm ekipleriyle sahaya inen Akın, asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

Başkan Akın’ın 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Kakava -Hıdırellez Şenlikleri için şehre gelecek on binlerce ziyaretçinin geçeceği Atatürk Caddesi’ndeki tahrip olmuş asfaltın kazanıp, yeniden asfaltlanması talimatını vermesinin hemen ardından çalışmalar başladı.

Günün ilk ışıklarıyla trafiğe kapatılan caddede ekipler tarafından asfaltın kazanmasıyla birlikte, asfalt atılma işlemine geçildi. Bölge halkının da heyecan ve mutlulukla izlediği çalışmalar, ‘Edirne’ye bahar geldi’ sözlerini beraberinde getirdi.

İş makinelerinin birinin gittiği, diğerinin geldiği adeta seferberlik ilan edilen caddede, çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedeflenirken, bu noktadaki çalışmaların tamamlanmasının ardından, asfalt ekibinin şehrin diğer noktalarında çalışmalarını aralıksız sürdüreceği öğrenildi.

Başkan Akın’ın, kararlılıkla yürüttüğü çalışmaları takdirle karşılayan Edirne halkı, üstyapı ve altyapı sorununun kısa sürede tarihe karışacağına inandıklarını ifade etti. Halk olarak, Edirne için yapılan ve yapılacak olan tüm çalışmalara destek verdiklerini söyleyen vatandaşlar, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’a teşekkür etti.

Asfalt çalışmalarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akın, yolların daha ve güvenli olması için harekete geçtiklerini vurguladı. HABER: YEŞİM DRAMALI


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks