Dolar 32,1304
Euro 35,0723
Altın 2.525,65
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

Büyükşehir’den Malatya’ya 15 bin konut!

Büyükşehir’den Malatya’ya 15 bin konut!
3 Mayıs 2024 13:00
18

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Saim Er, TOKİ’de görev yapmış olması nedeniyle vatandaşların kendisinden umut beklediğini, umutları boşa çıkartmamak için gayret gösterdiğini söyledi. Er, Büyükşehir Belediyesinin Malatya’ya 15 bin konut kazandıracağını müjdeledi.

  • 03.05.2024 13:00
  • Güncelleme: 03.05.2024 13:57

Büyükşehir'den Malatya'ya 15 bin konut!

TAKİP ET Google News ile Takip Et

Keskin, beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, il merkezi ve ilçe esnaf ve sanatlar odası başkanları ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i ziyaret etti.

Malatyalıların umutlarını boşa çıkarmayacağız

Keskin, Büyükşehir Belediye başkanı Sami Er’e görevinde başarılar dileyerek, “Malatya’yı bütün olarak ele alıp, depremde yıkılmış olan şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız. Esnaf ve sanatkar camiası olarak bu süreçte her zaman yanınızda olacağız. Eksik gördüğümüz yerde mutlaka uyarı yapacağız. Malatyalıların sizden beklentisi çok yüksek.  Biran önce Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıralım. İşinizin zor olduğunu biliyoruz. Çünkü Malatya her tarafı çökmüş bir şehir. Bu nedenle esnaf ve sanatkar camiası olarak Malatya’nın yanında olmak bizim boynumuzun borcu. Görevinizde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’de Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e başarılar dileyerek, Er’in TOKİ Başkan Yardımcısı iken TOKİ tarafından yaptırılan Küçük Sanayi Siteleri Projelerini hatırlatarak, yeni dönemde benzer projelerin Malatya’ya kazandırılması talebinde bulundu.

Malatyalıların umutlarını boşa çıkarmayacağız

Ziyaret için teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “TOKİ’de görev yapmış olmam nedeniyle vatandaşımız bize umut beslediler. İnsanlarımızın bir umutları var, sahada dolaşırken bu benim yükümü dahada ağırlaştırıyor. Bizde bu umutları boşa çıkartmamak için gayret gösteriyoruz. Seçimden sonra hemen ilk olarak TOKİ’ye gittim, hatırlarsanız,  ilave 15 bin konut yapacağız. Sahada dolaşırken, insanlar ‘Konutlar hak sahiplerine yapılıyor, biz ne olacağız’ diyorlar. TOKİ hemen gelip arazi çalışmalarına başladı. Kamu kaynaklarını Malatya’ya getirmenin hesaplarını yapıyoruz. Karayolları ile görüştük, çok kötü durumda olan çevre yolunun bakımına hemen başlayacaklar. Malatya’yı Malatyalılarla birlikte yöneteceğiz. STK’ların görüşleri bizim için çok önemli. Karar verirken fikir alışverişi olacak.” Şeklinde konuştu.

Ziyarette Er ve Oda başkanları esnafların ve şehrin genel sorun ve talepleri konusunda fikir alışverişinde bulundular.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks