Dolar 32,2512
Euro 35,0803
Altın 2.464,90
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Pursaklar Belediyesi’nin kadınlar için açtığı Zarafet, Nezaket ve Görgü Kuralları kursuna ilgi sürüyor

Pursaklar Belediyesi’nin kadınlar için açtığı Zarafet, Nezaket ve Görgü Kuralları kursuna ilgi sürüyor
2 Mayıs 2024 14:45
13

Pursaklar Belediyesi tarafından önceki döneminde kadın, yaşlı, genç, çocuk ayrımı yapmaksızın bir çok kurs eğitimi yapılmıştı. İlçe halkının hem gelişip hem öğrenmesi adına açılan kursların sayısı artmaya devam ediyor.

İLK GÜNDEN BÜYÜK İLGİ

Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi kadın vatandaşlarını odak merkezine alan Zarafet, Nezaket ve Görgü Kuralları kursu hakkında bilgiler verdi. Belediye tarafından verilen bilgiye göre kursun ilk gününde ilgi yüksek oldu.

Kadınların kendileri ve toplum için ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “Toplumun temel taşı olan kadınların, Zarafet, Nezaket ve Görgü Kuralları eğitimleri ile yeni kuşağa da nezaket ve zarafeti öğreterek birbirine saygı duyan, değer veren ve sosyal yönden güçlü bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“HANIMLARIN YAVRULARIMIZI YETİŞTİRMELERİNE KATKI DA BULUNACAĞIZ”

Kurslarda eğitim gören kadınların gelecek nesilleri yetiştirecek insanlar olmalarının kursun daha anlamlı hale gelmesini sağladığını ifade eden Başkan Çetin “Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı yetiştiren hanımların, ev ortamında da doğru ve güzel bir şekilde yavrularımızı yetiştirmelerine katkı da bulunacağız. Pursaklar’da, geleceğe bırakılacak en değerli hazine, kendini iyi ifade edebilen, dürüst, çalışkan, ahlaki ve milli değerlere sahip nesiller yetişmeye devam edecek” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Benzer kursların geliştirilmeye ve kursiyer kaydına yakında açılması bekleniyor. Pursaklar Belediyesi gerekli açıklamaları resmi hesapları ve internet sitesinden yayınlıyor.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks