Dolar 32,2781
Euro 35,0348
Altın 2.472,91
BİST 10.531,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Malatya’da o bölgeye ASM yapılacak!

Malatya’da o bölgeye ASM yapılacak!
2 Mayıs 2024 17:15
20

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Hacı Abdi Mahallesi ve Yeşiltepe Seyran Mahallesinde bulunan park alanları, ‘Aile Sağlık Merkezleri’ yapılması için 10 yıl süreyle Malatya İl Sağlık Müdürlüğüne bedelsiz tahsis edildi.

  • 02.05.2024 17:15
  • Güncelleme: 02.05.2024 17:19

Malatya'da o bölgeye ASM yapılacak!

TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde meydana gelen depremler 11 ilde büyük bir yıkıma yol açtı. Binlerce bina yıkıldı ve binlerce bina ağır hasar aldı.

Malatya'da o bölgeye ASM yapılacak!

Depremlerde yüzlerce kamu binası da hasar alarak kullanılamaz hale geldi. Depremlerde 97 aile sağlığı merkezinden 53’ü de hasar aldı. Hasar alan aile sağlığı merkezlerinden 40’ı az hasarlı durumda olduğu bildirilirken, birinin yıkıldığı,4’ünün ağır hasar aldığı ve 7’sinin ise orta hasarlı olduğu kaydedildi. 

Malatya'da o bölgeye ASM yapılacak!

Depremler sonrası kentteki aile sağlığı merkezlerinde yoğunluk yaşanmaması ve daha sağlıklı ortamlar oluşturulması amacıyla yeni aile sağlığı merkezlerinin inşa edilmesi için harekete geçildi.

Malatya'da o bölgeye ASM yapılacak!

Bu kapsamda, Yeşilyurt Belediye Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit başkanlığında gerçekleştirilen Mayıs Ayı Meclis Toplantısında, Yeşilyurt ilçesi Hacı Abdi Mahallesi ve Yeşiltepe Seyran Mahallesinde bulunan park alanları, Aile Sağlık Merkezleri’ yapılması için 10 yıl süreyle Malatya İl Sağlık Müdürlüğüne bedelsiz tahsis edildi.
 


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks