Dolar 32,2567
Euro 35,0560
Altın 2.467,33
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Konya’da midibüs ile panelvan çarpışması sonucu 24 kişi yaralandı

Konya’da midibüs ile panelvan çarpışması sonucu 24 kişi yaralandı
2 Mayıs 2024 09:53
14

KONYA (İHA) – Trafik kurallarına uymak çeşitli kazaların önüne geçmek için büyük önem taşıyor. Trafik kurallarına uymamanın yaptırımları bulunurken bunun yanı sıra maddi hasarlı, yaralanmalı, can ya da mal kayıplı kazalar da kural ihlallerinde gündeme gelebiliyor. 

Bu çerçevede her gün binlerce kaza kaza haberi gelirken son olarak Konya’nın Karapınar ilçesinde midibüs ile panelvan aracın çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldiği öğrenildi. 

KONYA KARAPINAR’DA TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ

Kaza, saat 00.00 sıralarında Karapınar – Ereğli Karayolu üzeri Organize Sanayi ışıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karapınar’dan Ereğli istikametine seyir halinde olan Ö. Ü. idaresindeki midibüs, kavşakta M. H. Ö’nün kullandığı panelvan araç ile çarpıştı. 

KAZADA 24 KİŞİ YARALANDI

Kazada midibüs içerisindeki 21 kişi ve panelvan içerisindeki 3 kişi olmak üzere toplam 24 kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Midibüsün, Eskişehir’den Ereğli’ye arkadaş grubu olarak tur için gittiği öğrenildi. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldığı açıklandı. 

Haberankara.com


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks