Dolar 32,2681
Euro 35,0261
Altın 2.478,73
BİST 10.560,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Anadolu, Karşıyaka’dan 2.tur biletini aldı

Anadolu, Karşıyaka’dan 2.tur biletini aldı
2 Mayıs 2024 21:58
20


İzmir'de ilk yarı gol sesi çıkmadı


İzmir’de ilk yarı gol sesi çıkmadı


ANADOLU İÇİN TARİHİ GÜN 

Profesyonel ligdeki ilk sezonunda 3. lig 2. grupta 6 sırada tamamlayan ve adını play-off’a yazdıran Anadolu Üniversitesi, bugün akşam İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadında tarihi bir gün yaşadı. 

TEK MAÇ  

Tek maç eleme usulü oynanan ve saat 20.00 de başlayan mücadelede Ege temsilcisi Karşıyaka ile kritik bir maça çıkan Anadolu Üniversitesi, sahaya ilk 11’de Şener Özcan, Hüseyin Tokmak, Rıdvan Coşkun, Furkan Tuncer, Ali Fırat Kasap, H. İbrahim Yazgılı, Deniz Karadeniz, M. Emre Karaal, Abdullah Şahin, Umut Akpınar ve Tezcan Erdoğan ile çıktı.

İLK YARI GOL SESİ ÇIKMADI

Hata yapan takımın eleneceği mücadelede, her iki takım oyuna kontrollü başlarken, Anadolu Üniversitesi ev sahibi kakıma göre daha etkili bir oyun sergilemesine rağmen, ilk 45 dakika gol sesi çıkmadı.

ENGİN HOCADAN ÇİFTE HAMLE

Mücadelenin ikinci bölümüne ise baskılı başlayan ev sahibi Karşıyaka oldu. Anadolu Üniversitesi teknik patronu Engin Çalışır, maçın 58.dakikasında iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Gol ayağı İbrahim Zeytin, Tezcan’nın yerine oyuna girerken ,Furkan Birdal ise Metin’in yerine forma giyen oyuncu oldu.

OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmanın 68.dakikasında Deniz Karadeniz orta sahada rakibin ayağından söküp aldığı topla, ceza sahası önüne kadar girdi. Ara pasında kaleciye karşı karşıya kalan İbrahim Zeytin, oyuna girdikten on dakika sonra meşin yuvarlağı ağlara göndererek, Anadolu Üniversitesi’ni Karşıyaka karşısında 1-0 öne geçirdi.

SONUÇ DEĞİŞMEDİ

Kalan dakikalarda maçın sonucu değişmeyince, Anadolu Üniversitesi, güçlü rakibi Karşıyaka’yı 1-0 mağlup ederek, Play-off yoluna devam etti.

RAKİP EFELER 09

İzmir’de tarihi birgün yaşan ve Karşıyaka’yı eleyen Anadolu Üniversitesi, Play-off 2.turda, Turgutluspor’u 4-1’lik skorla eleyen Aydın temsilcisi Efeler 09 ile eşleşti.

MAÇ PAZARTESİ ESKİŞEHİR‘DE

Anadolu Üniversitesi ve Efeler 09 arasında çift maç eleme usulü oynanacak ilk karşılaşma 6 Mayıs Pazartesi günü Eskişehir’de oynanacak. 

Kaynak: Murat Dağtekin


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks