Dolar 32,2506
Euro 35,0769
Altın 2.466,84
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Amazon Prime’de izlenecek film bulmakta zorlanıyor musunuz? Bir de bunları deneyin

Amazon Prime’de izlenecek film bulmakta zorlanıyor musunuz? Bir de bunları deneyin
2 Mayıs 2024 12:10
23

Bu filmler, farklı türlerdeki sinema severler için Amazon Prime Video’da bulabileceğiniz kaliteli ve zamanın ötesinde eserler sunuyor. Yağmurlu bir günde evde film izlemek için ideal seçenekler arasında yer alıyorlar.

Amazon Prime’de izlenebilecek filmler

Amazon Prime Video, film severler için geniş bir klasik film yelpazesi sunuyor. Kötü hava koşullarında evde kalındığında veya sadece kaliteli bir film maratonu yapmak istendiğinde, bu platformdaki klasikler ideal tercihlerden. İşte, çeşitli türlerden seçilmiş ve gözünüz kapalı izleyebileceğiniz beş klasik film önerisi. Bu filmler, hem eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak hem de sinema dünyasının unutulmaz eserlerine tanıklık etme şansı verecek.

Amazon Prime

1. WarGames (1983) – Bilimkurgu

Matthew Broderick ve Ally Sheedy’nin başrollerde olduğu “WarGames”, genç bir bilgisayar korsanının yanlışlıkla nükleer savaşa yol açabilecek bir süper bilgisayara erişmesi ve dünyayı felakete sürüklemesi hikayesini anlatıyor. Film, hükümetin bilgisayar sistemlerinin güvenliğini artırmak için adımlar atmasına neden oldu. IMDb puanı: 7.1.

2. Blow Out (1981) – Gerilim

Brian De Palma’nın yönettiği “Blow Out”, ses efektleri sanatçısı olan bir adamın (John Travolta) bir suikast girişimini kaydettiği ve ardından bu olayın gizemini çözmeye çalıştığı bir hikayeyi konu alır. Film, 1966 yapımı “Blow-Up” filminden esinlenmiştir. IMDb puanı: 7.4.

3. The Long Goodbye (1973) – Neo-Noir

Robert Altman’ın yönettiği ve Raymond Chandler’ın aynı adlı romanından uyarlanan “The Long Goodbye”, Los Angeles’ın yeraltı dünyasında bir arkadaşını arayan dedektif Philip Marlowe’un hikayesini anlatır. Elliott Gould’un canlandırdığı Marlowe karakteri, geleneksel sert ve ciddi yapısından ziyade daha rahat ve mizahi bir tarzda sunulmuştur. IMDb puanı: 7.5.

4. It’s a Mad, Mad, Mad, Mad World (1963) – Komedi

Stanley Kramer’in yönettiği bu film, büyük bir mirasın saklı olduğu yerin bulunması için bir grup insanın girdiği çılgınca yarışı konu alır. Film, Spencer Tracy, Milton Berle ve Ethel Merman gibi dönemin ünlü komedyenlerini bir araya getirir. IMDb puanı: 7.5.

5. The Manchurian Candidate (1962) – Dram

John Frankenheimer’ın yönettiği ve Richard Condon’ın romanından uyarlanan “The Manchurian Candidate”, Kore Savaşı sırasında esir alınan ve düşman tarafından beyin yıkanarak ajan haline getirilen bir Amerikalı askerin hikayesini işler. 1963’teki John F. Kennedy suikasti sonrasında film, ABD’de bir süre gösterimden kaldırılmıştır. IMDb puanı: 7.9.

Editör: Samet Varol


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks