Dolar 32,2178
Euro 35,0647
Altın 2.528,33
BİST 10.730,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanımız uygun bir zamanda iadeiziyaret gerçekleştirecek

AK Parti Sözcüsü Çelik: Cumhurbaşkanımız uygun bir zamanda iadeiziyaret gerçekleştirecek
2 Mayıs 2024 20:26
8

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i kabul etti. Görüşme, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşti.

Erdoğan ile Özel’in görüşmesine AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel ile ilk olarak Ramazan Bayramı tebriği dolayısıyla telefonla görüşmüş, daha sonra da Meclis’te düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda bir araya gelmişti.

Yüz yüze görüşmede, sıcak başlıklar masadaydı. Meclis’te devam eden sivil anayasa trafiği ele alındı. Yeni anayasa çalışmalarının yanı sıra Türkiye’nin Gazze diplomasisi ve atılan adımlar da değerlendirildi.

“Olumlu bir havada geçti”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, görüşmenin ardından açıklama yaptı. 

Çelik, açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in ziyaretinden memnuniyet duymuşlardır. Olumlu bir havada geçmiştir ziyaret. Sayın Cumhurbaşkanımız, diyaloğun devam etmesi gerektiğini belirtmişlerdir. Kendi takvimlerine uygun bir zamanda iadeiziyaret gerçekleştireceklerdir” bilgisini verdi.


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks