Dolar 32,1850
Euro 34,9649
Altın 2.507,24
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Açık
İstanbul
24°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 23°C

”Yeni Ordu Stadyumu Kararının Doğru Olduğunu Görmüş Olduk”

”Yeni Ordu Stadyumu Kararının Doğru Olduğunu Görmüş Olduk”
1 Mayıs 2024 02:40
20

2023-2024 sezonunda Ordu 1.Amatör Lig finalinde Galataspor ile Kumruspor karşı karşıya gelirken iki takım arasındaki mücadele Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanmıştı. Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanan ilk 1.Amatör Lig mücadelesi olan karşılaşmada Galataspor uzatmaya giden maçta Kumruspor’u 1-0 yenerken şampiyonluk sevinci yaşamış ve Bölgesel Amatör Lige yükselmişti. Ordu 1.Amatör Lig’de final maçında taraftarlar Yeni Ordu Stadyumu tribünlerinde yerlerini alırken, maç sonunda ise Orduspor ile Kumruspor taraftarları arasında stadyum dışında yaşanan olaylar maçın önüne geçmişti.

Final karşılaşmasını çok sayıda taraftar takip ederken şampiyon Galataspor’a ise maç sonunda kupasını Ak Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak verdi. Kupa töreninde ASKF Başkanı Metin Kır ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Futbol İl Temsilcisi Fatih Çelebi, Ordu Galataspor yöneticileri, teknik heyet ve sporcular yer alırken Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak “Öncelikle alınan bu sonuçtan dolayı tüm ekibi tebrik ediyorum. Son dere güzel bir ortamda Yeni Ordu Stadyumunda kalabalık bir seyirci karşısında bizlere çekişmeli ve zevkli bir maç izlettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Bu şampiyonlukla önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan camianıza hayırlı olmasını diliyorum. Şehrimiz ve futbol camiası adına hayırlı olsun” dedi.

metin kır-1

ASKF Başkanı Metin Kır “Bir sezonun ardından bugün burada iki güzide kulübümüz final maçında karşı karşıya geldi. Çekişmeli bir o kadarda zevkli finale yakışır bir maç izlettikleri için iki takım futbolcularına teşekkür ederim. Daha önce son 12’ye kalan kulüplerimiz ile yaptığımız ortak kararla finalimizi Yeni Ordu Stadyumunda oynama kararı almış ve bu kararın ne kadar doğru olduğunu da bugün burada coşkulu seyirci karşısında görmüş olduk. Final maçında centilmence mücadele eden Kumruspor’u tebrik ederken Ordu Galataspor’a önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde başarılar dilerim” açıklamasını yaptı.

Galataspor ile Kumruspor maçının hemen ardından ise Kumruspor cephesinden maçın tarafsız sahada oynanması ile ilgili defalarca istekte bulunulduğu ancak cevap gelmediği konusuna sert bir açıklama yapıldı.
 

Editör: Samet Karadağ


EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

YORUMLAR

MERHABA BİZE HER KONUDA YAZA BİLİRSİNİZ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

EN SON TV sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

Bildirimi etkinlestir OK No thanks